Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fdfwdyef

sen waszych pociech malutkich

Polecane posty

Gość fdfwdyef

ile spia wasze niemowlaki?? moj ma 3 miesiace i spi 3 razy w ciagu dnia po ok godzince. piszcie jak tam u was, dla porowniania

Gość xxll
MOJA MAL JAK MIALA TRZY MIESIACE SPALA ZRESZTA TAK JEST DO DZIS OKOLO 1 GODZINY W DZIEN ALE ZZA TO SPI CALA NOC

Gość MamusiaSynusia
ja tez mam synka ma dzis 3 miesiace :) i u niego roznie to bywa tzn.jednego dnia spi tak własnie ze 3 razy po 1-2 jednego dnia nie spi wcale w dzien a czasem spi raz nawet 4 godziny ale ogolnie mało spi w nocy! a jak twoje dziecko spi w nocy?moj przewaznie zasypia miedzy 19-20 i spi tak do 1-2 w nocy potem to juz wstaje co 3 godziny.

Gość fdfwdyef
o to super, ale ja bym mojego tak dlugo w dzien nie przetrzymala,,,, tylko pozazdroscic przesanych nocek;)

Gość MamusiaSynusia
przepraszam miało byc ze ogolnie spi mało w dzień :)

Gość fdfwdyef
idzie spac ok 19, czasem wczesnie, zlezy. spi do ok 22 i budzi sie juz ale roznie, czasem co 2, czasem co 3 godziny a i bywa ze nawet czesciej. rano wstaje zwykle przed 7

Gość MamusiaSynusia
ja go nigdy nie budziłam do jedzenia jedni mowia zeby budzic drudzy własnie zeby zostawic jak zgłodnieje sam wstanie i tak tez robie :)

Gość MamusiaSynusia
chyba nie ma czego zazdrosic :) jak on idzie spac ja zawsze mam kupe zajęc i jak kłade sie spac jest przewaznie 23-24 wiec nie pospie długo bo on zaraz wstaje.wczesniej szedł pozniej spac tak 21-22 i wstawał ok 3 a potem o 6 rano ale cos mu sie pomieszało ;)

Gość fdfwdyef
a mojemu tez cos sie pomieszalo i ostatnio przez kilka kolejnych nocy budzi sie ok 2 i nie chce dalej spac tylko gadac i sie bawic tak do 4, tak wiec niewiem juz, moze w koncu mu przejdzie

Gość MamusiaSynusia
wiesz wydaje mi te dzieci poprostu tak mają moj jak sie obudzi o 2 do tak do 04:30 pospi ale potem juz lezy łózeczku i gada sobie :) wiec wydaje mi sei ze to normalne.Dzieci zaczynja dostrzegac pewne zeczy poznwac swita sa ciekawe wszytskiego wiec szkoda im czasu na sen :)

Gość AAa taka jedna
muj idzie spac ok 22.30 za nic wczesniej niepujdzie ale wtedy przesypia cala noc i wstaje rano ok 19

Gość AAa taka jedna
miało być 10 rano:P

Gość MamusiaSynusia
a ile ma???

Mój synek jak miał 3 miesiące to NIE spał 3 razy po godzinie a resztę doby \"przechrapywał\":) Teraz ma 10 miesięcy i śpi bardzo mało w ciągu dnia - może ze 2 razy po godzinie(?). Zdarzy się dzień, że śpi tylko 20 minut. Ale całe noce przesypia od 3 miesiąca życia:) Także zależy od dziecka.

Gość MamusiaSynusia
to ja gratuluje dziecka hihi :) dokładnie kazde dziecko jest "inne" :)

Gość Kaszyna89
mój mały ma 2 tygodnie i śpi cały czas cały dzie i noc oczywiscie co 3 lub 4 godzinki sie budzi zeby zjeść

Mój synuś śpi w dzien około godzinki między 9-10.00, poźniej od 12 do 16 (czyli 4 godziny bez przerwy), do spania nocnego układam go około 19 i śpi do 5 rano :) skonczyl 2 miesiące

Moja mala ma ponad 4 miesace i wlasciciwe od urodzenia ( po 2 tygodniach) spi tak samo - w ciagu dnia 3 drzemki po 40 min do godziny i w nocy 12 h. Dawniej budzila sie dwa razy na jedzenie, o 2 i 5 rano, teraz przespi do 5-6 rano od 8 wieczor, zje i dalej idzie spac do 8 rano.

Gość Ewelina102
moj synek odkad skonczyl 2 miesiace spi cala noc i trzy razy wciagu dnia nawet po 2 godziny.dobry aniolek:}dzis ma juz 6 miesiecy