Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość shinekF

CZY CHŁOPAK WALCZYL O WAS KIEDY ZERWALYSCIE BADZ PRZESTALYSICIE SIE ODZYWAC?

Polecane posty

Gość shinekF

mial ktos podobnie?? i po jakim czasie?? czy olal kompletnie kiedy widzial ze sie nie odzywacie?

Gość nie nieeeeee
Nie walczyl.

Gość kjhnvlkdhfvdfvf
No pewnie. Dziwie sie, ze inne dziewczyny pisza ze nie :O

Gość ka jo je
moj wyjechal na dwa lata do Niemiec do pracy i twierdzi,ze to moja wina,ze sie rozpadlo:D Teraz do mnie pisze, a ze jestem niemila to mnie zjebal:D Tadaaaam

Gość shinekF
jak to o was nie walczyl? napiszcie?? co zerwalyscie i nawet palcem nie kiwnnal?:(

Gość yyyyyyyyyyy
ja nie wiem jak mu bezbolesnie oznajmic ze to koniec ;] help

Gość shinekF
huj ci w pysk - a ile byliscie razem?Zerwalas znim a on za 3 dni poznal inna?:( i nawet nie zadzwonil nic zupelnie;/

Gość a co autorko liczysz
ze twój gach zadzwoni do ciebie no chyba ze to ty jesteś fagasem który sie zastanawia czy zadzwonić

Gość nie walczyl
teraz sie bawi i wyrywa dupy

Gość shinekF
tak zastanawiam sie czy sie zadzwoni, nie zerwalam znim ani nic takiego ale ost starsznie sie nie uklada.. on nie rozumie jak chce pogadac.. no w ogole maslo maslane.. zawsze to ja dzwonilam pierwsza on byl i jest mnie nadal pewien bardzo...pokloclismy sie wczoraj.. wieczorem wcz.zadzwonil na chwile ja spalam rozmawialismy pol min moze.. dzis ja pierwsza nie zadzwonilam..a normalnie bym to zrobila. on zadzwonil z pracy..pogadalismy chwile doslownie pytania typu co robisz co pozniej bedziesz robila itd.. i powiedzial ze najwyzej jakos tam sie sprobuje pozniej odezwac;/ dzwonil po 14 i cisza:( boje sie ze nie zadzwoni... ze juz sie wcale nie odezwie:( ze to koniec.. zemu jednak nie zalezy...zawsze to ja dzwonilam.. plakalam on jest mnie pewien. jestem ciekawa czy sam sie wystraszy ze to ja moge to skonczyc ze moge miec dosc naparwde i ze sie odezwie.. boje sie ze sie przelicze:(

Gość shinekF
huj ci w pysk nie prosze cie zebys opowiadala wszytskiego.. mozesz powiedziec czy po tych 3 dniach zaraz mial inna i ile z nim tylko bylas?bo to dziwne ze nie zrobil nic a nic

Gość shinekF
odpowiesz na moje pytania???

Gość shinekF
a ile byliscie razem? jakie dziwne pytania?? napisalas ze po 3 dniach od zerwania poznal inna teraz piszesz ze spotykalas sie znim a on w tym czasie tez z inna i zerwalas... sama mieszasz

Gość shinekF
mozesz opisac cos wiecej?

Gość minka009
Walczył. Dostawałam codziennie przez miesiąc czerwoną różę :) Dodam, że jednak nie jesteśmy razem.

Gość shinekF
minka009 mozesz tez napisac cos wiecej? naile zerwalas i ile razem byliscie i po jakim czasie od zerwania walczyl i ile?:(

Gość moomomomo
Moj to nawet za bardzo sie nie przejal jak zerwalismy, przyjal to ze stoickim spokojem :D Nie walczyl, do tej pory sie do mnie nie odzywa :P Wniosek? Nie kochał mnie. A zerwałam dlatego bo tylko ja sie w to angazowalam i uznalam ze to sensu nie ma.

Gość shinekF
moomomomo aile znim bylas? nawet nie zadzwonil ani nic?

Gość minka009
Byłam dwa lata. Zerwałam, bo męczyły mnie ciągłe kłótnie i udowadnianie kto ma rację. Wysylanie kwiatów i inne zabiegi rozpoczął po jakis dwóch-trzech tygodniach jak wreszcie do niego dotarło, że tym razem nie żartowałam :) Twało to jakiś miesiąc, może dłużej. Wyjdź do ludzi, zacznij być samodzielna i baw się dobrze. Jak mu zależy to zadzwoni, przyjedzie i będzie walczył :)

Gość minka009
Byłam dwa lata. Zerwałam, bo męczyły mnie ciągłe kłótnie i udowadnianie kto ma rację. Wysylanie kwiatów i inne zabiegi rozpoczął po jakis dwóch-trzech tygodniach jak wreszcie do niego dotarło, że tym razem nie żartowałam :) Twało to jakiś miesiąc, może dłużej. Wyjdź do ludzi, zacznij być samodzielna i baw się dobrze. Jak mu zależy to zadzwoni, przyjedzie i będzie walczył :)

Gość moomomomo
Bylismy ze soba 3 miesiace wiec niedlugo. Ale ja sie w to bardzo zaanglazowalam, bo sie zakochalam. A ja bylam chyba dla niego chyba tylko z braku laku :P ale ja naiwna bylam , bo myslalam ze mu sie odmieni :P A bylo coraz gorzej. Zerwałam. On nawet mnie nie prosil abym przemyslala :P Nic a nic I od tego momentu nie utrzymujemy ZADNEGO kontaktu :P wyszlo szydlo z worka jak bardzo bylam dla niego ważna :D

Zainteresował mnie temat, tez zastanawiam sie czy moj by o mnie walczyl. na tyle na ile go znam, a zwiazkiem jestesmy 3,5 roku, a znamy sie ponad 4, uszanowalby moja decyzje mimo ze wiem ze mnie kocha. wychodzi z zalozenia ( wychowany w skandynawskiej kulturze ), ze kazdy czlowiek decyduje o osobie i podejmuje decyzje za siebie. wniosek jest taki ze nie bede mogla liczyc ze K bedzie o mnie walczyl. wniosek nr 2. - nie kazdy facet ktory kocha bedzie walczyl, czasem przełknie, pocierpi, ale przezyje.

Gość soijjija
A slyszeliscie o czyms takim jak ,,meska duma" :P

Gość minka009
Myślę, że to nie jest kwestia ani wychowania w takiej a nie innej kulturze ani jakaś męska duma, tylko zrozumienie, że zrobił coś źle i chęć naprawienia swojego błędu.