Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

malutka stokrotka

Czy taki związek ma szanse?

Polecane posty

Ja się uczę, nie mam pracy, mieszkam z rodzicami, mam problemy z przystosowaniem się do \"dorosłego życia\", przeraża mnie... prawdopodobnie czeka mnie psycholog. On pracuje, ma własne mieszkanie, plany na życie. Mieszkać razem nie będziemy, bo nie mam pieniędzy na dokładanie się. Wspólne wyjazdy, wakacje też odpadają, bo mnie nie stać. Mam jeszcze trochę nauki, a potem nie mam zielonego pojęcia co robić, czy znajdę pracę, czy ją utrzymam. Czasami mi cholernie głupio, bo jego była ma wszystko to czego mi z racji młodego wieku brakuje - mieszkanie, samochód, praca. Czy to aż tak przeszkadza w związku? Ja mam takiego doła... chciałabym go nie ograniczać, móc \"żyć\" z nim... a nie obok niego.

Gość Ostatni z normalnych
Droga koleżanko. A co to ma wspólnego z miłością ? Masz kompleks mniejszości. Nie możesz winić siebie ze jesteś młoda, w dodatku się uczysz, by w przyszłości zdobyć dobrą prace i obecnie jestes bez grosza. Skoro tak piszesz jak piszesz to nasuwa się pytanie : po co ty z nim w ogole jestes ?? I po co on jest z Tobą ? Chodzi o sex? o zabicie czasu? czy o cos więcej ? Mówisz ze nie bedziesz z nim mieszkac bo nie masz sie za co dorzucic. Heh zabrzmiało to jak robienie "interesu". Twoje myslenie jest troche dziecinne jeszcze. Chciałabys z nim byc ale czujesz ze nie stać Cie na niego ? Materialistką jestes i tyle Ci powiem. A moze on wcale nie oczekuje od Ciebie zadnego "dorzucania" się ? Jesli dwoje ludzi się kocha to pieniądze nie sąw cale takie ważne i chocby miał tylko jeden kupic to mieszkanie to robi to dla obu, bo w końcu żyją razem. Ty natomiast widzisz to : Twoje Moje, lecz Nie Nasze. Jestes zazdrosna o jego byłą? Masz powód? Nie skończył z nią jeszcze? Moze bawi się Tobą ? A jesli on Cie kocha to pewnie zrozumiał ze nie kazdy moze miec taki start jak on, tym bardziej ze mówisz ze jestes mloda. Ile masz lat? Wygląda mi na 15. Zastanów się co Ty chcesz od niego, od siebie i od zycia, bo z takim podejsciem sie po prostu nie da zyc, nawet jesli sie kogos kocha. pzdr

Jesli dwoje ludzi się kocha to pieniądze nie sąw cale takie ważne i chocby miał tylko jeden kupic to mieszkanie to robi to dla obu, bo w końcu żyją razem. Ty natomiast widzisz to : Twoje Moje, lecz Nie Nasze. No z tym to ja się nie zgodzę. Miłość w tym przypadku nic nie da. Bo co jeśli ten facet utrzymując ją zacznie ograniczać samego siebie? Mieszkanie w 2 to podwójne wydatki. Ona powietrzem żyć nie będzie a jeśli ma odrobinę honoru to będzie jej głupio żerować na facecie. Ja bym tak nie potrafiła.