Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość B.Young.

Jaki jest sens Waszego życia?

Polecane posty

Gość gdasgdsgds
taniec taniec i jeszcze raz taniec:)

Gość moj sens
moj sens to oddanie pewnej plynnej substancji w ustronnym miejscu rano i wieczorem.

Gość dobreeeeePytanieeee
nie wiem :| jestem zalosna..

Gość B.Young.
jaka pasja? jak odnaleść pasje?

Gość beukot
moim celem jest marszczenie pingwina co dzien rano w poludnie i wieczorem

Gość gsdgdsgds
jak odnaleźć pasje? poszperaj troche w necie, tym co zwróci twoją uwage sie zainteresuj, poczytaj itp, jesli to jest np jakis sport to zapisz sie na zajecia, zaobacz jak sie na nich czujesz bo ja gdy tańcze przenosze sie do zupełnie innego świata. czasami jestem bardzo profesjonalna, dopracowuje kazdy ruch, czasami skacze jak głupek,gdy chce sie pobawic troche soba i tancem...czasami to dziwnie wyglada, jak np na weselach mistrzyni świata skacze w miejscu wymachujac rekami:D:D

Gość dooris
zrozumiec czasem swoje hmm..dziwne zachowania oswajac sie ze soba swiatem i radzic z nim poza tym sport, ksiazki, dbanie o diete i wyglad co mnie wkurwa duzo kosztuje (nie chodzi okase :o) ale przynajmniej radosc ze pokonuje lenistwo i lakomstwo bezcenne, nie mowiac o tym zem laska jak sie patrzy :classic_cool:, malowanie, podroze, to ze rano w spokoju siadam i pije ulubiona kawe i takie tam .. sensem sa tezmoi przyjaciele rodzina, bez nich bylabym pusta niczym dzwon sami wyznaczamy sobie sens zycia w zaleznosci co jest naszym priorytetem