Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karrroola

MAŁE PIERSI - NIE MAM CHŁOPAKA

Polecane posty

to dziwne. ja dla naprzykladu lubie takie mniejsze gwizdajace piersiatka co to tak ładnie się w dloniach mieszczą.

Gość ksksksksk
To się nazywa myślenie magiczne. Dziewczynie nie wychodzi z chłopakami z wielu powodów, które w skrócie - siedzą w psychice. Ale postanowiła źródłem swoich problemów obarczyć piersi. Niestety, muszę cię rozczarować, życie nie jest takie proste, że pstryk nasz większe piersi i hordy chłopaków. Co więcej, większe piersi nie rozwiązałyby twojego problemu, chyba że zrobisz sobie implanty wielkie jak balony i zaczniesz się zachowywać jak seksbomba.

Gość facet z krwi i kosci
skarbie nie to ladne co ladne a to co sie komu podoba - uwierz mi na swiecie sa miliardy ludzi i sa rozne gusta jedni lubia duze inni male trzeci jeszcze chca by zamiast dwoch piersi najlepiej by bylo gdybys miala trzy ;) ja zaliczam sie to tych ktorzy uwielbiaja male piesi ....

nie miarkuj uczuc wielkoscia piersi. i olej cieplym moczem takich co tak to miarkuja.

Gość lubię małe piersi i wiekszy ty
jesli do tych piersi masz biodra i tyłek typu Jennifer Lopez to jesteś dla mnie ideałem, jesli wąskie biodra typu "meskiego" to na ulicy nie zwrócę na Ciebie uwagi...

Gość qwertyiou
To są małe piersi?? Dziewczyno, moich nie widziałaś!! I mam chłopaka.

Gość drfsdfsd
strasznie male ;/

Gość fdhdfhdf
okropne :P

Gość maccciejj
sliczne :))

Gość DFSFDG
tez nie mam :( jestem płaska

Gość Ellenaa
Dziewczyno weź mnie nie załamuj , ja nie mam nic. Mam z ego powodu wielkie komplesy. Na każdym kroku o tym myślę, wiec jesli nie jesteś zuełnie płaska tak jak niektóre kobiety to nie zaczynaj takego tematu, bo MASZ piersi. Nie ważne jaki rozmiar stanika nosisz, przynajmiej jest taki rozmiar stanika, dla mnie chyba nie ma. Tak małych nie produkują ;P a jak z urodą? ;> pamiętaj "każda potwora znajdzie swojego amatora " xD trzym się ;]

Gość gość
ja uwielbiam małe piersiątka i słodkie szczupłe d**eczki :* - napisz qalione@o2.pl