Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xxxonaxxx

pomóżcie proszę! nadmierne owłosienie!!! nie mam już siły

Polecane posty

Gość xxxonaxxx

Mam okropny problem. Mam nadmierne owłosienie - na plecach, brzuchu, rękach, pośladkach - wszędzie. Tylko na twarzy JESZCZE nie mam. Nie wiem, co mam robić. Nie golę tego, bo czytałam kiedyś, ze to samo przejdzie, bo mogą to być zaburzenia hormonalne. Ale ja już nie mam siły!!! Latem jak się opalę nie widać tego tak bardzo, ale gdy nadchodzi zima i skóra blednie (a jestem brunetką) - widać to aż zbyt wyraźnie! Chodzę w długich bluzkach itp. ale wystarczy że podniosę ręcę do góry czy pochylę się - od razu budzę fale śmiechu moich "kolegów" z klasy:( Pomóżcie mi, proszę, dziewczyny! Nie mam już siły walczyć z tym wszystkim:(:(:(

Gość choroba- goraczka
gdzies jest o tym topik poszukam i wkleke linka ok.

Gość Wk_ur_wiony
Podpal się :O

Gość fsfsdfsdfs
porozjasniaj je rozjasniaczem w kremie i masz spokoj na chwilke, a tak idz do endokrynologa i porozmawiaj o tym :) na pewno Ci pomoze!

Zdecydowanie musisz iść do endokrynologa po skierowanie na badania hormonalne. To nie chodzi tylko o Ciebie ale również o Twoje przyszłe ewentualne dziecko. Jeśli Ty masz jakieś zaburzenia to i ono może je mieć. No a w ogóle Twoje samopoczucie jest w tej chwili najważniejsze, więc jeśli nie dowiesz się u źródła w czym problem to będziesz się tak zadręczać.

Gość wku.rwi.ony
Idź grać w filmach o wilkołakach :O A teraz sp.ier.dalaj :O

Gość Lwicaaa
ROZJAŚNIACZ DO WŁOSÓW !!!! zwykłe taki jak nie które z was uzywaja do włosów na głowie ... czynie cuda !!!