Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kokaicaine

CAŁOROCZNA PRZYCZEPA MIESZKALNA

Polecane posty

Gość ArturD
W tej chujni zwaną polską nic nie wolno.

Gość BlackQ
Ja osobiście proponuje kampery z powodu np. że można go po prostu postawić na jakimś parkingu i nikt się nie ma prawa przyczepić bo jest traktowany jak samochód :D . Jeżeli chodzi o Polskę to w zimę można pojechać nad może i ją spokojnie przeczekać w przyzwoitej temperaturze nie martwiąc się o przewody które mogą zamarznąć czy inne bzdety albo pojechać za granice w jakieś cieplejsze miejsce. Są również tanie pralnie, baseny w których bez problemu można wziąć prysznic stanąć w jakimś miejscu gdzie jest dostępne Wi-Fi itp. Najlepiej kupić jakiegoś przyzwoitego kampera takiego można znaleźć w naprawdę dobrym stanie ale oczywiście bez luksusów za nawet 15-20 tys. Ja mam np. plan w nie dalekiej przyszłości zakupić takiego za około 250 tys. :D :D :D Życzę wszystkim powodzenia . ;)

Gość Hobogoblin
Plan się powiódł, mieszkam od zeszłego marca. Polecam ogrzewanie gazowe Trumatic. Komora spalania znajduje się poza przyczepą, rozwiązuje się problem wilgoci i zapachu. Z zewnątrz wygląda to bardzo dyskretnie, można stacjonować na ulicy. Muszę się poprawić względem wcześniejszej wypowiedzi, parkować przyczepę campingową można wszędzie oprócz miejsc oznaczonych znakiem D18. Pod tym względem camper nie ma nad nią jakiejś zniewalającej przewagi, za to koszta zakupu i OC różnią te dwie drogi życia znacząco. ;) BlackQ, zachęcam i potwierdzam, wszystko rzeczywiście da się załatwić. Nad morze? Ale chyba nie polskie? :D

Gość BlackQ
:D Z tego co wiem masz sporo racji. :D Ja osobiście wole kampera mimo że jest o wiele wiele droższy ponieważ jest głównie wygodniejszy niż przyczepa ale to moje zdanie. ;) oraz nie zamierzam jeździć tylko Polsce ale głównie w cieplejsze klimaty. :D