Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kapri

dziwne upławy-proszę o podpowiedz

Polecane posty

Drogie dziewczyny! Od dwóch miesięcy mam dziwne upławy w dwóch ostatnich dniach miesiączki-maja one kolor -brązowoczarny! W tym miesiącu miesiączkę miasłam jakieś trzy dni (a zawsze mam 6 lub 7 dni) a 4-6 dnia miałam właśnie te dziwczne upławy! Czy macie może rozeznani co to jest? Czy któraś z Was miała podobne upławy?

Gość Magdaleeena
dziewczyno, śmigaj do lekarza!!

witam...znam to z autopsji...;) miałam tak , mój okres zazwyczaj tez trwał 6-7 dni , a te dziwne upławy pojawiły sie jak byłam w ciąży :) nie wiem czy tak samo byłoby u Ciebie..pozdrawiam :)

śmigaj śmigaj;) -miałam wiele razy taki przypadek i zawsze wszystko było ok. więc cholera sama już nic nie wiem co to może oznaczać!

staram się odziecko fakt ale to trwa już 3 lata!i starania nie maja efektu! A tak generalnie to byłyby chyba też już inne objawy... ale dzięki za podpowiedz

Gość ja ja ja jestem
ja tak mam od zawsze krew 4 dni i 2 dni brązowo , dla mnie to normalka.

...i nie dokończyłam poprzedniej wypowiedzi-miałam tak kilka razy ale to było w ostatnim dniu miesiączki i nie było to mocno ciemne upławy ale teraz w czwartem totalnie mnie to zaskoczyło!

Krew miesiączkowa może mieć kolor brązowawy, to normalne. ja np. mam miesiączki około 5-6 dni z tym, że pierwsze 3 dni krwawienie a potem właśnie takie brązowo-czerwone plamienie i moja lekarz uważa, że to normalne.