Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MamaNiny

Pytanie o odbijanie po jedzeniu?

Polecane posty

Moja 5 tyg córeczka od kilku dni wogóle nie odbekuje sobie po jedzeniu nie pomaga ani kładzenie na brzuszku ani tradycyjne noszenie na ramieniu zwykle poprostu zasypia sobie .NIe boli jej brzuszek robi normalne kupki ale mimo to martwie sie troche .Czy którejs z Was dzieciatko tak miało? Martwie sie ze to niezdorwe dla niej

Gość odbijanie
dzidzi sie odbija kiedy nalyka sie pwietrza podczas jedzonka...skoro jej sie nie odbija, nie ma kolek..i wszystko wydaje ok...to moim zdaniem nie powinnas sie martwic

Moja tak ma. Bardzo mało jej się odbija. Pytałam lekarki i ta pytała mnie jak młoda je, najczęściej spokojnie i zasypia często jedząc... ponoć w tedy dziecko nie łyka powietrza i nie musi jej się odbeknąć. Tak jak np. w nocy kiedy maluszek je prawie przez sen, wystarczy go chwile w pionie potrzymać i jeśli nie odbije to spokojnie można odłożyć. Dziecko nie zawsze łyka powietrze. Moja odbekuje np. jak je po spacerku, kiedy to dosłownie rzuca się zachłannie na pierś. robi przerwę w trakcie jedzenia, beka i je dalej, później już nie beka. Jeśli wszystko poza tym jest ok u Twojego dziecko to pewnie ma tak jak moja