Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tony coutura

pomozcie mi dobrac odpowiedni stój na pierwsża randke

Polecane posty

Gość tony coutura

mam 187 cm wzrostu i jestem strasznie chudy, waze 67 kg :( lekko sie garbie, mam pociągłą twarz, w co sie ubrac, zbey jej sie spodobac? mam 25 lat, ona 24, randka w jakiejs przytulnej knajpce, ale kompletnie nie wiem co załozyc :( pomozecie? :)

Gość mychamiki
mój facet w podobnym wieku lubię jak zakłada koszulę z długim rękawem fajne są niekiedy we wranglerze, levisie, czy lee. Do tego jeansy pasują fajnie i czarny pasek, koszula do środka nie wypuszczona jak u smarkatych kolesi.

Gość mychmiki
koszula oczywiście z długim rekawem. Nie wiem jakie ci sie podobają ale raczej nie takie w kratke jakich jest najwiecej nie wszystkim laskom sie podobają trzeba troche pochodzic zeby fajna znaleźć. Możesz jeszcze załozyć jeansy i fajny sweterek i to też do knajpki na randke bedzie pasowało. Ale ogólnie na 1-szej randce dobre wrazenie robi koszula :)

Gość koszula może być
tyl;ko nie od garnituru, ale taka młodzeiżowa właśnie. Jeśli zimno, na nią załóż nawet sweter, który w knajpie i tak ściągniesz. Wystarczą też ładne dżinsy, nie jakieś tam obszarpane czy wytarte, najlepiej głęboki granat. No chyba, że ona jest elegantką i biega na codzień w kostiumikach, wtedy mokasynki i te sprawy :P

Gość kiaaaaaaaaaaa
matko....:O jakby faceta przyszedł mi na 1 randke w koszuli wpuszczonej w jeansy z paskiem to na dzien dobry bym była na nie:O ja bym poradziła raczej, t-shirt (jednolity, ewentualnie mały napis czy logo na piersi) na to marynarka sztruksowa, jeansy owszem (ale nie nogawka 1cm od nogi, tylko nieco szersze, szczegolnie biorac pod uwage Twoje gabaryty) plus buty, elegancko-sportowe, jesli wiesz o co mi chodzi. Przykład pierwszy z brzegu, chodzi mi fason...: http://www.aldoshoes.com/us/men/shoes/sport-fashion/69570319-frosino

Gość mxmxy
wg mnie każda dziewczyna ma inny gust ale najlepiej było by: poprostu jenansy ;D do tego t-shert albo najlepiej koszula taka z krótkim rękawem wiesz yyy no z jakimis napisami czy rysunkiem etc. takie są b.modn teraz ;) no i najlepiej wg mnie były by raczej ciemne kolory : szary , czarny czy brązowy. No i do tego jakas narzuta tylko nie sweter ;]

Gość koszula może być
Jakaś narzuta, ale jak do koszuli to marynarka będzie za sztywna, natomiast do tiszertu w sam raz. A przede wszystkim z ubioru najładniejsze muszą być dłonie, wypielęgnowane paznokcie i czyste włosy bez nadmiaru pianki. Ah, i perfuma, absolutnie nie, raczej antyperspirant. To dziewczyna ma pachnieć na randce, nie Ty.

Gość a dziewczyna jak powinna sie u
ubrac na taka randke/