Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mejka

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość mejka

Swiat mi sie wali! Wszytsko idzie nie tak:( z chlopakiem sie kloce, rodzice maj pretensje ze sie nie odzywam do siostry 5 lat a jeszcze teraz chyba zaszlam w ciaze bo nie mam okresu. Nie zebym sie z tego nie cieszyla ale reszta mnie przerasta:( nie mam sily walczyc juz z rodzicami o to ze sie sytuacja nie zmieni!!! :(

Gość juchaaaaaaa
współczuje;(

Gość juchaaaaaaa
okres może się spoznia z nerwów?:(

Gość mejka
ale ja bardzo chce miec dzidziusia:)

Gość juchaaaaaaa
to w czym problem:) ? dzidzius bedzie

Gość mejka
gorzej jest z reszta:( caly czas wszyscy maj do mnie pretensje o to ze nie odwiedzam ich ale oni moga tez przyjechac do nas ale tego nie robia i dlaczego?? rownie dobrez oni moga!!

Gość mejka
wiem:) ale o dzidziusia tu nie chodzi tylko o to ze sa ciagle te klotnie a teraz ta ciaza boje sie bo mam za soba ciaze obumarla:( :( :(

Gość juchaaaaaaa
oczywiście że oni tez moga , zopbaczysz gdy się potwierdzi że będziesz miała dzidziusia wszyscy zaczną cie odwiedzac:)

Gość juchaaaaaaa
moja siostra tez miała komlikacje z ciąza musiala rodzic martwe dziecko, po pół roku zaszła znowu w ciaze jest wszysko oki :) rzadnych komplikacji

Gość mejka
nie wiem:( oni mnie traktuja inaczej niz moje rodzenstwo:( ta z ktora sie nie odzywam teraz urodzila i to corke i wszyscy sie nad nia pieszcza bo nie wiem co!! nie jestem zazdrosna ale ja tez bym chciala byc traktowana inaczej jestem tez ich corka:(

Gość mejka
boje sie bardzo ale jestem pelna nadzieji ze bedzie wszytsko dobrze:)

Gość juchaaaaaaa
a rozmawiałas z rodzicami o tym ? ze czujesz sie inaczej traktowana?:(

Gość mejka
nie ale dalam im do zrozumienia bo dla nich wszytsko jest ok!! to ja jestem winna bo to ja wymyslam jakies historie zwiazane z NIA ale moze jest jak jest ale z rodzicami klocic sie nie chce!!

Gość juchaaaaaaa
ja tez miałam kiedys takli problem mam dwie starsze siostry , mają rodziny dzieci , rodzice cały zcas poswiecali tylko im:( az wkoncu porozmawioałm o tym z nimi i jest lepiej

Gość mejka
wie, ze u mnie rozmowa nic nie da:(

Gość juchaaaaaaa
a może nie wrto sie kłócic nie muszisz odrazu jezdzic do niej i przevywac z nia ale po prostu sie nie kłócic i zcazac zyc tylko swoim zyciem

Gość juchaaaaaaa
nie wiem co ci poradzic:( ja bym się cieszyła z tego ze bede miec dzidzie nie przejmowala sie co inni mysla sami zatesknią...

Gość mejka
to w ogole nie wchodzi w gre!! ona bardzo nas zranila! jest falszywa i jej nienawidze!! a poza tym jej facet alfons piepszony nie usiade z nim przy jednym stole nigdy!!

Gość mejka
moze i masz racje ale w 100% tez nie wiem jeszcze czy jestem w ciazy bo nie robilam jeszcze test:( ale mam nadzieje ze tak jest:)

Gość juchaaaaaaa
zycze ci tego i żeby bylo zdrowe:)zrób test

moze jakos sie ulozy:) ale teraz znowu do nich jade, do rodzicow i wiem ze znowu beda wyrzuty bo szykuja sie chrzciny 😡

Gość juchaaaaaaa
to nie bierzesz tego tak do siebie:) ułozy sie masz swoje zycie z tego sie ciesz:)

nie wiem juz jak mam zyc zeby nie denerwowac sie bo juz po nocach nie spie ciagle o tym mysle:( to mnie przerasta:(

ale ja to wiem! zyje tak bo kazdy zyje swoim zyciem! ale trafia mnie bo wiedza ze jest tak a nie inaczej a probuja na sile cos zmienic!

ale to zycie jest niesprawiedliwe! dlaczego tak jest?? ja tez chce dobrze bo to ze jestem sklocona z NIA to nie odbija sie na mojch rodzicach! nie zerwalam z nimi kontaktu jezdze tam wiec nie powinni miec do mnie takich pretensji:( :(