Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

koniczyna22

duża cipka?wzgórek...

Polecane posty

Gość fabio33
Jest ładna -przynajmniej nie jest infantylna -naprawdę wielu facetom podobają się takie muszelki .. . Nie przejmuj sę !

Gość Mall...
No halo dawno mnie tu nie bylo. A czy waszym zdaniem cipki w stylu bułeczki sa lepsze od motylkow? Bo ja mam te drugie i w tej sprawie wlasnie bym sie klocila. Odpowiedzcie co o tym sadzicie.

Gość Co wy jej kadzicie
jej pipka to tak zwany KOZIOŁ. Wystający wzgórek i do tego nisko rozcięty, właściwie tylko ma szparkę od spodu cipki, a z przodu nic. To jest jakaś taka źle uformowana cipka genetycznie, jak mały penis. Nie ukrywajmy, że szambo nie może byc perfumerią. Jak się taką cipkę rozchyla to wewnątrz są takie szczatkowe wargi sromowe, jak frędzle jakieś, takie pozostałości po czymś czy jak śmieci. Zadna to pipka ładna. To kozioł nie pipka. Ciężko ruchać od przodu taką, bo nie pa przyjemności z przylegania ciał tylko ten pukiel wystający zawadza.

Gość to jak krzywe zęby
czy dziąsłowy uśmiech, za krótkie zęby. Żadka przypadłość ale wystepuje. Czasem sie taka rozbiera i ma tego kozła i tą szczelinę z frendzlami od spodu. bleeeeee

Gość na to się muwi zdrobniale
Nie kozioł ale pizda koziołek. Przeważnie z tym wystawaniem tego wzgórka idzie w parze nisko położona szpara, której prawie nie widać. Ta właśnie ma koziołka, typowego.

Gość Michaelo Beladinno
Taka pizda to porażka. To jest takia rozchylona rana cieta a nie pizda. Jak sie zarniesz nożem za głęboko i rozchylisz to masz taki widok jak jej cipa. Fuj.

Gość Mall...
To w takim razie jakie cipki wam sie podobaja? Opiszcie swoje ulubione wyglądy cipek.

Gość plażowicz 211
każdą c*pkę można zaprezentować tak ładnie jak na fotkach z linków podanych wyżej przez: mi sie podobają takie. Na okazje zależne od odwagi dziewczyny, okazji, swobody towarzystwa. Super ekscytujący jest taki bezwstydny strój dokładnie pokazujący zarys pipki. Publicznie albo na domową okazję we dwoje. Moja laseczka lubi tak wracać z plaży - w króciutkiczh obcisłych szortach bez majteczek.

Gość plażowicz 211
a do takiej prezentacji c*pka z mocnym wzgórkiem, wysokim rozcięciem jest wydatnymi wargami jest wyraźnie widoczna. Fajnie prezentuje się też na plaży czy na basenie, tak niby przypadkiem.

Gość kwasar
fajnie mieć taki widok może jakaś babeczka napisze jakie to uczucie chodzić z pipką niby przykrytą materiałem ale wyraźnie widoczną.

Gość Katrin-o3
Bardzo przyjemnie nieraz jak ten materiał ociera o cipeczke to takie fajne uczucie:-) na basenie najlepiej bo wtedy widac ja Dokladnie bo materiał sie wbija. No i duzo chlopakow wtedy Myk na taki widok:-)

Gość kinka83
tak na ulicę to bym się nie odważyła ale na basenie robię to regularnie i bardzo mnie to podnieca. Spotykamy się w stałym ale obcym poza basenem towarzystwie na karnetowym pływaniu i lubię tak dla ożywienia trochę poprowokować. Miękki dwuczęściowy jasny strój, wiadomo jak przy wychodzeniu z wody sterczą sutki a do tego majtkom pomagam wciąć się w pipkę i rozdzielić też pośladki. Po wyjściu poprawiam strój - raz szybciej a innym razem nie spieszę się i np. stoję chwilę wyprostowana na krawędzi basenu przed skokiem z detalami widocznymi jakbym była golutka. Z rozbawieniem widzę jak najzawziętsi pływacy wtedy przerywają swoje dystasy i patrzą.

Gość oh kinka 83
polubiłem Cię baaardzoooo;)

Gość maurysieńka
ja mam parę kilogramów w zapasie i na basen zakładam strój jednoczęściowy. Mojego chłopaka podniecają właśnie takie widoki i dlatego wyszukał mi strój, niby przyzwoity, taki jakby z nogaweczkami ale z środkowym szwem w kroku. Takim że żadne poprawianie nic nie daje, pośladki jeszcze można ukryć ale moja dosyć obfita pusia widoczna jest jak na dłoni pomimo dość ciemnego materiału. Po basenie jest zawsze tak podniecony, ja zresztą też, że czem prędzej pędzimy do domu.

Gość lis witalis
z moich doświadczeń wynika że dziewczyny z większymi cipkami, tak ogólnie, nie tylko wzgórek, są ostrzejsze w seksie, bezpruderyjne. Większa c*pka to zwykle nieco więcej kilogramów i może nie tak modelowy wygląd, ale temperament rekompensuje to z nawiązką. Miałem niedawno taką, figury osy to nie miała ale nie trzeba było długo nalegać żeby pochwaliła się biustem na imprezie a seks - z każdej strony bez ceregieli i z jaką wprawą

Gość Pod jednym warunkiem tylko
że taka cipka jest wysoko rozcięta, a nie taka dolna rana. Wydatne wargi są ok jak wysoko rozciete prawda? Te nisko rozciete bez warg mniejszych mają wewnątrz takie szypułki jak polipy zamiast warg.

Gość dawiddddddddddd
jest paskudna:( oblesna

Gość maurysieńka
no pewnie że wysoko zanaczona, żadne tam skromne pęknięcie na dole. Jak się te parę kilogramów (raczej parę par) ma w zapasie to i p*zdunia jest jak się patrzy - wyraźne wcięcie wysoko na podbrzusze. Takie jak którymś linku wyżej mają dziewczyny drużyny sportsmenek. Nie są grube ale solidnie zbudowane, dumnie prezentują medale i okazałe c*puszki.

Gość To są żabie usta z kozłem
U nas się na to mówi żabie usta. Jakby żaba otworzyła pysk i położyła się na boku, a wargi wewnętrzne jak język żaby czy jaszczurki. Koziłek też fajna nazwa ale chyba musi tez wystawać kość łonowa. Można mieć kozła i wysoko rozciętą cipkę, a można mieć kozła i żabie usta. Coś okropnego. Ta właśnie ma żabi kozioł. :-)

Gość Chyba usta kameleona hihihi

Gość Widać zarośnięty szew
Ta cipka wygląda jakby podczas życia płodowego zarosła się. Na tym powiększonym zdjęciu widać szew do miejsca gdzie u normalnych lasek jest rowek. I te strupy buhahahaha

Gość Złotousty koziołek z frędzlami

Gość z takimi krostami
to daleko nie zajedziesz

Gość to ja juz wole gąszcz
jak te krosty i łupież łonowy buahahaha

Gość gogogogo
:) ja uważam że zadbane i przystrzyżone włoski wcale nie przeszkadzają facetom ps.jestem dziewczynką :)

Gość to ja juz wole gąszcz
na pewno nie powodują krost i łupieżu :P

Gość ale bleee syffff hrosty

Gość ale kiła

Gość masakra jakas
bez kija nie podchodź

Gość ale no
Solidarnosc jajników, chocby grzyb na cipce wyrosl to zadna baba nie powie, wszystko jest super !! :D ROTFL