Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

marceliona

szampon prostujacy marion-kupilam z braku kasy a naprawde wygladzil mi wlosy jak

Polecane posty

zaden inny.wyprobowalam juz duzo wygladzajacych szamponow a i tak bez prostownicy sie nie obylo.ten wygladzil mi wlosy,bez odzywki!wczoraj wieczorem umylam je i w miare jak same schnely to pocieniowane przody bardzo sie napuszyly i juz pomyslalam ze to badziewie.dzis rano patrze w lustro i anprawde sie zdziwilam,bo sa naprawde wygladzone.wiadomo ze nie idealne proste ale to sie bez prostownicy nie uda.ale fakt ze nie pusza sie,bez odzywki i wogole ze wlosy sa miekkie mimo ze zawsze sa sztywne przesadzilo ze kupilam kolejna butelke

Gość gdgfd
Dzięki za cynk! Na pewno wypróbuję. :)

Gość ja mam 172
ja miałam podobnie tyle, że ja z braku kasy kupiłam balsam bez spłukiwania prostujący, również firmy Marion. Mam już 3 butelkę. Jest świetny! kosztował 4,99zł

Gość gdgfd
A ja chyba jednak kupię bo nie mam pojęcia gdzie to dostać :(. W internecie nie ma ich strony, w sklepach wielobranżowych, kioskach, drogeriach nie widziałam. :(

Gość baa ja to juz mam z 20 nicków
potwierdzam dzialanie szamponu,i tak jak marceliona powiem ze wlosy beda naprwde gladkie ale wiadomo ze nie tak jak po prostownicy,jednak dla mnie to wystarczy

Gość a moze jutro juz bedziesz
ja ten szampon uzywalam bardzo dawno temu i naprawde wlosy byly swietne,potem juz nie moglam go nigdzie dostac,on chyba czasem w malych drogeriach sie pojawia

i przeceiz napisalam ze nie sa takie jak po prostownicy,to przeciez logiczne ze na tych fotkach pod zdj szamponu ta babka ma wlosy prostwonica zrobione

Gość Yocca
http://www.marionkosmetyki.pl Poczytałam trochę i kosmetyki wydaja się fajne. Szczególnie interesuja mnie właśnie preparaty do prostowania włosów. Ale one naprawde są takie tanie??

Gość grrrrrrrrrr
ja z mariona mam do losow blond szampon i jest super

Gość Yocca
Ja właśnie poszukuję preparatu do prostowania który bedzie chronił moje włosy przed działaniem prostownicy i efekt bedzie dłużej się utrzymywał. Nie jestem tak naiwna i nie wierze ze sam szampon czy odzywka rozprostuje mi włosy. W tej chwili uzywam shockwaves welli, jestem tak sobie zadowolona z efektu, niby łatwiej się prostuje i niby efekt jest ale nie sa one takie lekkie i miękkie jak bym chciała. Musze wypróbowac Marion!

Gość wazka19
a wjakim sklepie mozna go dostac?

mam go i takze potweirdzam ze naprawde jest dobry.wlosy sa gladkie,ja mam cale wycieniowane wiec mi wystarcza ze nie stercza i nie pusza sie,wiadomo ze konce sie wywina,ale bez odzywki uzyty dziala fajnie ,a nie moge prostowac bo wypadaja mi wiec naprawde moze byc dla tych ktorych zadowoli efekt gladkich ale nie idealnie prostych wlosach jak po prostownicy

Gość asiazzzz
gdzie mozna kupic kosmetyki marion? przepiszcie sklad inci tego szamponu proszę

Gość nie z braku kasy
ale Marion - to moje ulubione kosmetyki do włosów! Zwłaszcza odżywki w sprayu - rewelacja! A że tanie - to dodatkowy plus!

Gość asiazzzz
powtarzam zapytanie :)

Gość kie ka
ja uzywalam farb do wlosow marion i kolor swietny;) na pewno kupie ten szampon albo jakies balsamy

Gość wklep ktos sklad tego szamponu

Gość hurra hurra
na allegro nie ma :(

Gość KAJTEK1652
a gdzie w Lublinie mozna to kupić.. albo w jakiej sieci sklepów...w naturze rossmannie nie ma..;(

Gość maramarmara
i czasem tańszy kosmetyk może być dobry, a nawet i lepszy od droższego... też muszę wypróbować Marion, wczesniej używałam innych,ale nie zauważyłam efektów, po jednym nawet włosy robiły się po prostu tłuste :o

Gość reter44
Witaj. Moim odkryciem jest ostatnio na pewno strona www.twojauroda24.pl . Z tym, że oni tu się specjalizują głównie w rzeczach do włosów. Ale trzeba przyznać, że asortyment mają ogromny. Londa, Wella, Loreal, Tigi...jest z czego wybierać. Mają tylko wyselekcjonowane marki, żadnej taniej tandety.