Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość andzia122

POMOCY to szczypie/

Polecane posty

Gość andzia122

Byłam w środe u ginekologa, zbadał mnie i powiedział, że wszystko jest w porządku, "pochwa jest czysta". A od wczoraj (piątek) strasznie szczypie mnie wejście do pochwy i jest ono baaaarszo zaczerwienione (tylko ono, wargi i reszta jest w porządku). Posmarowałam Clotrimazolum, szczypało bardziej, kupiłam Tantum Rosa, nie pomaga, jest coraz gorzej, czy ja się mogłam czymś zarazić u lekarza? To nie może być zwykle podrażnienie:/ Może wie ktoś jak załagodzić dolegliwości? Przynajmniej do poniedziałku, żebym mogła iść znowu do lekarza:/

Gość andzia122
Juz po wszystkim, bylam u lekarza i wszystko w porzadku. Okazalo sie, ze zaczerwienienia w pochwie wynikaly z tego, ze wkladam sobie dosc czesto olowiane zolnierzyki do pochwy i odbytu. Czasem tez wprowadzam miniaturowe czolgi z II wojny swiatowej i mini wyrzutnie rakiet w skali 1:34.

Gość andzia122
ale się uśmiałam!!! Temat jest poważny, ja naprawdę cierpię, ale pomysłowość podszywacza poprostu mnie rozbroiła. Pozdrawiam i życzę jak najmniej problemów (nie tylko tych zdrowotnych, ale także tych wynikających z braku oczekiwanej odpowiedzi ze względu na podszywaczy).