Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mala kasia

Przyszedl sie pozegnac?????

Polecane posty

Gość mala kasia

Ale dla czego ze mna?Wczoraj w nocy snil mi sie sasiad moich rodzicow.Taki fajny gosc,bardzo w pozadku,spokojny mily,zawsze mu mowilam dzien dobry a on z usmiechem odpowiadal.Snilo mi sie wczoraj ze poszlam do niego do domu a on do mnie powiedzial ze musi juz isc i ze wyjezdza bardzo daleko,dlatego nie moze zabrac swoich zeczy i zebym sie nimi zajela,bo jemu tam gdzie idzie nie beda juz potrzebne.Spoko,obudzilam sie i zapomnialabym o tym snie gdybym wieczorem nie dowiedziala sie ze gosc umarl poprzedniego dnia...Szczeze mowiac ciarki mi przeszly po plecach.Jestem ponad 1000km od domu,tego sasiada znalam tylko z widzenia i poza dzien dobry nigdy z nim nawet nie rozmawialam.Dziwnie mi...

Gość może każdego dnia onanizował
sie mając Twój obraz w wyobraźni przed oczami. Po prostu byłaś dla niego kimś ważnym :D

Gość mala kasia
Kurcze jak moglam byc dla niego wazna skoro nawet nigdy z nim nie rozmawialam.Byl wujkiem mojej kolezanki,facet po 40 czyli okolo15 lat ode mnie straszy.Dla mnie byl po prostu milym sasiadem.

Gość mala kasia
obciągnęłam mu we śnie

Gość pewnie mu się podobałaś
i codziennie pod prysznicem trzepał konia wyobrażając sobie, że zalewa swą gęstą spermą Twoje piękne oczy :)