Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kachulec

wróciłam do byłego i żałuję

Polecane posty

Wczoraj zrobiłam to wróciłam do byłego i już tego żałuję całowaliśmy się i było tragicznie beznadziejnie po protu nie wiem dlaczego o tym nie pomyślałam wcześniej, ja uwielbiam się całować itp. a z nim nie ma w tym krzy przyjemność mam wrażenie że zrobiłam ogromny błąd i na dodatek skrzywdziłam go ponownie:( :(

a bez sensu ja tu z poważnym problem a tu taka durnowata odpowiedź mam dość nigdy nie wiem czego chcę tak naprawdę!!!

Gość Pomarańczenka
To się zastanów czego chcesz....

Gość tak też w ciązy
a ile sie nie odzywaliscie do siebie?

Gość wihjdkla
Ale jak to nie ma zadnej przyjemnosci z calowania z nim? Podniecaja cie pocaunki z osoba ktora kochasz tak jest u kobiet. Czyli oznacza to ze to nie jest ten. Ja bym oddala wszystko zeby byly wrocil do mnie bo jego pocalunki doprowadzały mnie do stanu wrzenia...

normalnie chce mi się wyć takiego bagna narobiłam z tym facetem widywaliśmy się cały czas na stopie koleżeńskiej i cały czas mnie jakby coś ciągnęło do niego mimo że miałam innego zerwałam z tamtym facetem żeby wrócić do ex i duuuuuuuuupa blada czuję się gorzej niż fatalnie a uważam że namiętność jest bardzo wazna w związku i nie można być z kimś kto cie nie pociąga:( mam mega doła i nie wiem co robić

Gość zrób sobie palcówe
:classic_cool:

Gość yooo
a ja ostatnio pocalowalam sie z bylym i tak sie czulam,jakbym z obcym dla mnie czlowiekiem sie calowalam

Gość calowanie nie nawjzazniejsze
dziwnie postepujesz

Gość wyjdz z domu ...
mam to samo :o z tym ze ja drugi raz juz sie znim bujam 4 miesiace :o czepil sie

Wszyscy mi mówią że ja robię głupoty Że taki fajny chłopak, zakochany we mnie na zabój A ja go ciągle tak ranię Naprawdę boli mnie to bardzo, nie chcę go krzywdzić, choć nie wiem czy bardziej go nie krzywdzę tym że nie mogę mu dać 100% miłości, nie jest mi obojętny ale nie mogę powiedzieć że go kocham :(

Gość joana zuznna
witaj jesli masz ochote to podaj mi swojego maila popiszemy.. mam mialam...podobny rpblem