Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość FRIDASZCZECIN

Poród Szczecin

Polecane posty

Gość FRIDASZCZECIN

Mam prośbę o opinie na temat porodów w Szczecinie. Mam termin na 26 listopada 24 zamykają porodówkę w Policach. Wiem że już są takie sytuacje że odsyłają rodzące z danego szpitala ze względu na to że nie ma miejsc;-((( zastanawiam sie nad schwedt ale poród tram teraz kosztuje tam ok 1 000 euro . poradźcie zastanawiam sie też nad szpitalem na unii. Czekam na opinie!!!! DZIĘKI

Gość moze pomorzany
mocno oblegane, ale dobra opieka. jedynie studenci troche wkurzaja, ale moze uda sie bez ich obecnosci, choc za moich czasow wciskali na sile:)

Witaj:) ja mam termin na 10listopada termin:) juz zdazylam przeanalizowac szpitale w szczecinie i wybralam pomorzany:) jesli masz ochote to mozesz skorzystac z wizyty ktora odbywa sie we wtorki o 10.30-12 podczas tej wizyty polozna zaklada karte bada tetno mierzy cisnienie pokazuja oddzial polozniczy pokoje i ogolnie o wszsytkim informuja:) ponadto szpital na pomorzanach ma certyfikat jako szpital przyjazny dziecku:) mozliwy jest porod w wodzie(platny200zl). Oczywiscie sa tez minusy m.in. nie ma znieczulenia i sa stazysci:/ z opinii innych rodzacych slyszalam ze dobry jest rowniez szpital w Zdrojach i szpital Wojskowy na Piotra Skargi:) decyzja nalezy do ciebie:) co do schewdt to aby miec planowany tam porod nalezy usiscic oplate a ponadto miec europejsa karte zdrowia, ale jezeli bedziesz w schwedt np na zalupach i zaczniesz nagle rodzic to szpital nie moze odmowic pacjentce:) a wtedy rozlicza sie zus:)

ja prawie 6 lat temu rodziłam w wojskowym na Piotra Skargi i wspominam bardzo dobrze i miło: opieka, pomoc przy noworodku, wszystko ok. obecnie mieszkam w Warszawie i teraz mam dylemat nad wyborem szpitala, najchętniej bym znowu tam rodziła, ale niestety kawał drogi. Powodzenia !!