Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość różowa niunia

PODOBAJĄ WAM SIĘ???

Polecane posty

Gość różowa niunia
18 w sumie 18.5

nie zazdrośnicy tylko zazdrośnice jak już:/ a poza tym czego zazdrościć??beznadziejnego gustu???nie sądzę! a tak własciwie to nie jesteś królową i kazda z nas moze takie kozaki kupić tylko po co??Bo ty pewnie kupujesz je po to by wydawać sie sexy a tak w rzeczywistości kreujesz sie na tanią zdz*re:/

Gość różowa niunia
podoba mi sie,ale nie moge przeciez w takiej isc na balety

Gość a taka sobie kobietka
Ty pytasz poważnie, autorko? Matko, w życiu bym takich nie założyła...

Gość różowa niunia
a czemu??? masz tlusta dupe???

Gość eliza 23
mi sie osobiscie nie podobaja bardzo ,ale to moje zdanie , Ty sobie chodz w czym chcesz to kwestia gustu ,ale nie myśl w ten sposób, że jeśli komuś sie nie podobaja takie buty to oznacza ze ma grube uda i duży tylek , ja przypuścmy jestem szczupla kobieta- rozmair 36 ale w zyciu bym nie ubralam takich butów, kojarza mi sie z jednym i nic na to nie poradze a mezczyzni ,mozliwe ze to lubia ...ale szczerze? na raz :/ mam wielu znajomych ktorzy dziewczyny ubrane w ten sposob maja 'na raz' jesli chcesz byc tak postrzegana - prosze bardzo , mamy 21 wiek , chodzimy ubrani jak tylko mamy ochote pozdrawiam

Gość ciemnogrod
juz w tym wieku byc tania zdzira to wspolczucia na dalsza droge zycia

Gość jakby moja dziewczyna
takie nalozyla to .. sorr ale wypier**dolil bym . nie chce dziwki w domu, a jesli sie wybierasz na dyskoteke pod latarnie to idealne są :/

Gość eliza 23
różowa niunia [zgłoś do usunięcia] a czemu??? masz tlusta d**e??? i po co ten jad? :/ ehhh

Gość różowa niunia
dlaczego tania zdzira???

tak na marginesie to w dzisiejszych czasach niestety nie wszystkie dziewczyny rozumieja ze ubieranie sie niczym tanie dzi*ki nie jest wcale sposobem na złapanie faceta no chyba ze ktoras interesuje jeden numerek i Adie! no ale cóż mentalność niektórych Polek dupe ściska!! Przecież mozna ubrac sie skromnie bez przesady i równie sexy !!dziewczyny ciuchy sa do ubierania a nie do przebierania sie w lale z kabaretu:/ nie dziw że prawie na wszystkich imprezach znajda sie egzemplarze typu plastic-fantastic:/

Gość ciemnogrod
rozowa niunio...juz sam nick brzmi...hmmm... delikatnie mowiac prowokujaco...majac 18 lat mysle ze masz tyle atutow ze na prawde nie musisz ich sobie dodawac rozowymi plastikowymi kozaczkami, ktore, niestety jak sama widzisz kojarza sie jedynie z jednym...a atutow tych wbrew pozorom nie dodaja a jedynie ujmuja ci inteligencji (niestety facet ktory na ciebie spojrzy pomysli ze jestes tepa, bez gustu ale latwa) a na pewno nie dodaja uroku. Masz 18 lat, z tego co napisalas niezle cialo to po cholere chcesz sie oszpecac takimi dziwkarskimi butami (jesli wogole to cos mozna tak nazwac???) ???

Gość różowa niunia
ale was wkrecilam z tymi kozakami hehehehhe :)

a dlatego tania zd*ira bo nie kumam jak taka młoda i jak mówisz szczupła dziewczyna je*bie sobie życie chcac wykreowac sie na sexy niunie a robi z siebie d*ziwke:/ skoro masz walory dziewczyno to je pokaz w ninny sposób! nie dziw potem ze w takim stroju jestes postrzegana jako laska na jedna noc:/

Gość eliza 23
zgadza sie martunia

Gość wiedzialam
w rzeczywistosci pewniemasz nadwage i kompleksy :)

Gość różowa niunia
ale to byl tylko zart z tymi kozakami :) wiem, ze sa obrzydliwe

Gość różowa niunia
nie mam nadwagi, tylko jaja robie

Gość ciemnogrod
ps. faceta zawsze mozna zlapac, mozna chodzic w kozuchu a jak sie ma to cos to facet zawsze zwroci uwage, przy tym mozna miec wiecej pewnosci ze to facet na innym poziomie niz lalkarz ;)

Gość różowa niunia
spoko spoko, chyba na tym polega prowokacja

Gość eliza 23
no a co Ty mozesz teraz napisac autorko jak tylko - "ale Was wkrecilam "! a kupuj do chole.. te ku.ewskie kozaki i kolekcjonuj choroby weneryczne na tych podmiejskich "baletach" :D alez sie usmialam :)

Gość A ile masz na serio lat
i czy jestes dziewczyna wogole??????????

na marginesie ja bym te kozaki pewnie ubrała ale tylko w wiadomym celu:Ptzn. do sypialni zeby urozmaicic pożycie:D ale zeby w nich wyjsc???w zyciu!!!!!!!!!!!!!!

Gość różowa niunia
eliza, wez zbastuj...sama idz zbieraj syfy...

Gość ciemnogrod
na szczescie autorka zrobila mnie w konia :) ale niestety takie laski istnieja, czego dowodem jest wystawienie na sprzedaz tego szkaradztwa :)

wiecie co dziewczyny?? najgorsze jest to ze ja na imprezach widze kupe takich dziewczyn poubieranych niczym dzi*ki i one maja po 17 lat:/ ja nie wiem gdzie sa ci rodzice czy oni nie widza jak sie ubieraja ich dzieci???

Gość różowa niunia
mam troche wiecej lat, ale to nie wazne

Gość różowa niunia
po prostu rozwalily mnie te kozaki hahahahaa