Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mistic

Nadżerka

Polecane posty

Gość mistic

Witam Drogie Panie, mam problem z przypadłością jaką jest nadżerka. Jakiś czas temu odstawiłam tabletki anty, zaraz po tym przyczepiła się do mnie jakaś okropna infekcja, która jest już na szczęście wyleczona. Niestety mój gin stwierdził również, że mam NADŻERKĘ, i jak się tego nie pozbędę to infekcje będą wracały. Z tym, że mój gin zaproponował mi usunięcie tej nadżerki za pomocą lasera. Chciałabym się dowiedzieć, czy któraś z Was drogi Panie również boryka się z problemem nadżerki, i czy słyszałyście jakieś opinie na temat laserowej metody??????? Bardzo, bardzo proszę o jakieś info o tym , jak sobie z tym - nadżerką, poradziłyście

Gość moncherry
witam, pani ginekolog tez stwierdzila u mnie nadzerke, dzieki niej mam ciagle uplawy. ostatnio bylam na wypalaniu lekiem solcogyn. robila to pani ginekolog trwalo 10 min, lek kosztowal 120 zl 2 ampulki, 2ga za 3tygodnie. narazie nie widac efektu. zobaczymy. nanosila mi na ta nadzerke ten specyfik. podobno mam jakas lagodna wersje. szczerze mowiac, nie wiem, czy ma to zwiazek z tabletkami anty. pozdrawiam.