Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kochanka franka

żónaty i ja

Polecane posty

Gość kochanka franka

spotykam się ze starszym, żonatym mężczyzną tylko dla sexu. Sa tutaj inne dziewczyny, ktore rowniez mają takie \"związki\"?

Gość koza ta świetna
mnie to nie dziwi ,bo trudno znależć takiego na coś więcej

Gość harmonijna relacja
a w jakim wieku jesteście? sprawdza się w łóżku? też się zastanawiam nad takim rozwiązaniem pozdrawiam:)

Gość kochanka franka
ja mam 24 lata...czy sie sprawdza.....łooo i to jeszcze jak...jakby byl cienki, to bym sie nie spotykala. Jest nam zajebiscie, dobrze sie dogadujemy...jest cudownie. Ja nigdy nie myslalam o takim ukladzie, zaczelo sie bardzo niewinnie....echhh...cudownie:)

Gość harmonijna relacja
mój jest starszy o 25lat gadkę ma niezłą i zachęca jak cholera, ale nie wiem,czy się sprawdzi:P gdzie się spotykacie?

Gość kochanka franka
moj jest starszy o 20 lat...spotykamy sie roznie...u niego w domu albo jakis hotelik, jak jest ciepolo to plener...zalezy jak jest mozliwosc;)

Gość harmonijna relacja
mój też mi proponował hotel:P ale mam straszne opory i boję się wpadki,gdyby coś zawiodło:/

Gość kochanka franka
powiem Ci tak....poczatkowo obawialam sie jak cholera wpadki...jakas obsesja wiecznie. Nio i przerazal mnie hotel...bo tak jakos kurewsko isc z facetem na hotel, ale teraz to mam to gdzies. Hotel jest wygodny i bezpieczny. A co do zabezpieczenia...hmmm...sa rozne metody. Ty nie chcesz dziecka, a facet tym bardziej nie bedzie chcial jakiejs wpadki wiec bedzie uwazal jeszcze bardziej. Nie mozna sie przejmowac tym...jest jak jest....;)

Gość i co cieszysz się
że rżnie cię jakiś podstarzały fagas, którego interesuje tylko twoja dupa??? :D:D to gratuluję ambicji życiowych :o

Gość harmonijna relacja
racja:) a jak się poznaliście?

Gość kochanka franka
poznalismy sie banalnie....w centrum handlowym...istny przypadek...wpadlam na Niego przypadkiem i tak od slowa do slowa.....:P

Gość harmonijna relacja
czyli musiałas zrobić na nim niezłe wrażenie :)

Gość kochanka franka
wrazenie bylo obupojne, bo On jak dla mnie jest przystojnym facetem;) ja zawsze jakos strzelalam oczami za starszymi. Ja i On jestesmy bardzo rozmownymi i towarzyskimi ososbami, tak wiec nie bylo problemu zeby jakos sie dogadac:P poszlismy na kawke jeszcze tego samego dnia...i tak jakos...echhh

Gość harmonijna relacja
a nie chciałabyś mieć go na wyłączność?:) jak myślisz,może coś z tego wykiełkować na przyszłość? może jesteście połówkami tego samego jabłka, skoro tak pasujecie do siebie?

Gość walniete siksy
"polowkami jablka" nie no ja wymiekam ide pawai rzucic na porcelane

Gość tak pasuja ale tylko w
jednym miesjcu :P

Gość kochanka franka
ja i On-zwiazek...nie, nie, nie, nie, nie;) nigdy w zyciu. jako, ze jestem wrazliwa osobka, to poczatkowo w sumie zadluzylam sie w nim. Zaczelam sobie jednak tlumaczyc, ze On ma zone, ze nie moge rozbic malzenstwa i ze po porstu nie chcialabym takiego faceta na staly zwiazek, bo skoro zone zdradza to i mnie zdradzi;) jestesmy w ukladzie, uczucia na wodzy, bardzo sie lubimy i nic poza tym, lubimy swoje towarzystwo i to na tyle. Nic wiecej, nigdy. Wiem, ze kobiety szybciej sie angazuja uczuciowo. Jesli Ty nie potrafisz oddzielic uczuc od sexu, to lepiej nie wchodzic w taki uklad, bo potem pozostaje tylko cierpienie:/

Gość harmonijna relacja
dokładnie tak jest jak napisałaś chyba nie umiałabym traktować naszego układu neutralnie,więc chyba nic z tego nie będzie chociaż kto wie:P ochota niestety pozostaje cały czas.....

Gość kochanka franka
oj, pasujemy...i to jak idealnie;) uzupelniamy sie w calosci....wypelnia mnie po brzegi heeeee

Gość kup sobie wibrator
baba trzymajaca uczucia na wodzy. tez cos. a po cichu masz nadzieje ze zostawi zone. ale facet nie mysli takimi kategoriami. robisz sobie krzywde, ale na wlasne zyczenie. przez to ze z nim jestes nie zwrocisz uwagi na faceta ktory sie toba zainteresuje bo moze byc tak ze tego drugiego musialabys lepiej poznac zeby stwierdzic ze jest dla ciebie ze to jest to na co czekalas cale zycie. ale nie dasz mu szansy bo akurat bedziesz jechala sie bzykac z tamtym albo bedziesz sie zastanawiala czy dzis zadzwoni itp. najbardziej szkoda mi jego zony bo ja krzywdzicie oboje - on bo zdardza, a ty bo w tym uczestniczysz. i nie ma znaczenia ze nie masz wobec niej zobowiazan, trzeba byc czlowiekiem. swoja droga ciekawe czy on nie bzyka na boku jeszcze innej. moze cie czyms zarazic. nie boisz sie? a jak wpadniesz to co? usuniesz? mowisz ze o tym nie myslisz? a powinnas.

Gość kochanka franka
jejcius, czemu mi nie wierzysz, naprawde uczucia na wodzy. Przykro to pisac, ale moj charakter zrobil sie taki kurwowaty jak sie zaczelam z Nim spotykac.Mam Go tylko dla zaspokojenia potrzeb i nic poza tym, nie licze na to, ze zostawi zone, bo nie chce. Wiem, ze tym co robie, ranie Jego malzonke;(jesli zaszlabym w ciaze, to hmmm...na pewno nie usunelabym dziecka i On doskonale o tym wie. Bardzo uwazamy i tyle. Nie wiem czy Cie to interesuje, ale wlasnie moje myslenie wypaczylo sie po jednym zwiazku z moim rowiesnikiem. Nie wiem czy potrafie jeszcze stworzyc normlany zwiazek, zaufac komus po raz kolejny...po porstu nie wiem:/

Gość kochanka franka
ladnie napisane. Mi sie wydaje, ze na nic lepszego w zyciu nie zasluguje:/ jakby nie bylo jestem zla kobieta. Nie potrafie ulozyc sobie zwiazku z facetem, boje sie. chyba juz bede sama...nio nie do konca bo jest On. Nie zakoncze tego, bo nie chce, bo tak jest dobrze. Taka mloda juz nie jestem, czas ucieka, racja, ale co ja moge na to poradzic....

Gość kochanka franka
nie, nie, nie...psychologa to ja nie potrzebuje. Po prostu zobojetnialam na wszelkie zwiazki...ale to na jakis czas. Wezme sie za siebie na pewno, ale to pod wiosne, bo teraz na zime zdecydowanie nie. Zima to czas przemyslen. Wyciagne wnioski i 2009 rok, bedzie przelomowy;) poki co, trzeba sie spotkac z z Panem na male co nieco... Pozdrawiam wszytskich za i przeciw ;)