Malinka- 0 Napisano Październik 25, 2008 Kobietki! Dzis wzielam swoja 21 pigulke Novynette. Sa to moje pierwsze pigulki. Czuje sie po nich swietnie. Jednak zauwazylam ze na ręcach, nogach i przede wszystkim piersiach mam bardziej widoczne żyły. Przed braniem pigulek tak nie mialam, a teraz? Widac je. Prosze powiedzicie mi czy to normalne? Czy cos ze mna nie tak? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malinka- 0 Napisano Październik 25, 2008 :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malinka- 0 Napisano Październik 25, 2008 UP! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malinka- 0 Napisano Październik 26, 2008 .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SleepingSun 0 Napisano Październik 26, 2008 zapytaj lekarza;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malinka- 0 Napisano Październik 26, 2008 Narazie nie pojde do lekarza, jutro niedziela:-P :-P haha. Chcialam zapytac czy ktoras z Was tak ma. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
258 0 Napisano Październik 26, 2008 hahaha:) dobrze ze ci sie lapy nie zaczęły trząść:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malinka- 0 Napisano Październik 26, 2008 Tzn? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Aspro Napisano Październik 26, 2008 wiesz może ono zaburzają krążenie---stąd ,że tak powiem "żylaki " z drugiej strony żyłki na piersiach pojawiają się w czasie ciąży.......... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ekati Napisano Październik 26, 2008 żyłki na piersiach pojawiają się w czasie ciąży , prawda, ale też możesz tak reagować właśnie na pigułki. przeczytaj dokładnie ulotkę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malinka- 0 Napisano Październik 28, 2008 Tyle ze w ulotce nie ma nic na temat uwidocznienia sie zyl. Hmm mam je bardziej widoczne na nogach rekach i piersiach. Czytalam na roznych forach ze nie tylko ja mam taki problem i kiedy organizm przyzwyczai sie do pigulek zyly staja sie mniej widoczne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach