Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość girl_

jakie rozrywki mają młodzi ludzie? np w weekend?

Polecane posty

Gość girl_

co porabiacie po szkole, po pracy, w weekend? tu gdzie mieszkam wygląda to tak: młodzi ludzie po szkole i po pracy idą pod sklep wypic kilka browarów, lub kupują wódkę i idą na chate pić, zbierze sie taka grupka i piją i gadają, i tak co dnia, co dnia, a zwłaszcza w weekendy. a jak to jest u was w miastach, miasteczkach i na wioskach?

Gość sdaddsa
Ile masz lat? Pewnie mieszkasz na jakims zadupiu

Gość łosiówka
w duzych miastach to raczej sie gdzies wychodzi - kino, imprezy. Zauwazylam, ze czesto w ramach wieczormej rozrywki dzieciaki chodza... na zakupy :(

Gość myszkakiszka
no moje miasto 14 tysięcy mieszkańców:) w piatki i soboty to dużo ludzi imprezuje po miejscowych klubach i barach:)

Gość mis sp
ale zablyslas ---powiec konkretnie co robisz np Wychodzisz do kina teatru czy co

Gość muchachaaaa
a u Mnie to glownie na imprezki gdzies jezdzimy nawet w tygoniu albo gdzies na miacho do pubow, ale raczej pod sklepami nie stoja i nie chleja bo mieszkam w duzym miescie heh :) chociaz sie zdarza ehe ;p

Gość msdssdds
W wiekszych miastach tez chlaja tylko ze np w klubie i tancza albo gadaja ale w jakims pubie To jest z jednej strony cos innego a z dgugiej to prawie to samo

Gość girl_
mam 23 lata i mieszkam na zadupiu = w malym miasteczku nie ma tu kina ani teatru......

Gość girl_
u nas na zadupiu jedyną rozrywka jest sklep... niestety...

Gość A pzeszkadza ci to
??????????????

oj sorry rzeczywiscie nie odpowiedzialam za bardzo, bo za szybko przeczytalam:P jak mam zapiperz w szkole to w weekendy odpoczywam :czytajac ksiazke,siedzac na kafe,slucham muzyki ogolnie odpoczywam:) a jak sa luzy to kino ze znajomymi jakas pizza,impreza,czy chociazby jakis spacer:) ale ostatnio rzadziej :(

Gość girl_
u nas jest knajpa tylko... nie ma zadnych pubów, miasteczko liczy 1.500 mieszkancow

ja siedze w domu odpoczywam spotykam się z przyjaciółmi, od czasu do czasu wyskoczymy do jakiegoś pubu czy na dyskoteke;) No ale raczej jak coś to domówki:D No i nie koniecznie sie upijamy robimy jakis seans filmowy kupujemy cos z chinskiej restauracji i winko i sobie tak ogladamy i jemy:P

Gość girl_
z do wiekszego miasta ponad godzina jazdy samochodem a co robicie wy, ktorzy tez mieszkacie na zadupiu?

Gość fdsfsfd
Ale generalnie ludzie sie spotykaja i gadaja czesto jak moga sobie pozwolic to jest tez alkohol Na calym swiecie tak jest (na zadupiu i w wielkich miastach)

Żadne. Mieszkam w okolicach stolicy i w weekend sprzątam dom, prasuję, ogarniam to co jest do nauczenia, czasem jadę do narzeczonego, czasem na zakupy z rodzicami wyskoczę. Chociaż wczoraj byłam w kinie na maratonie horrorów czy coś z koleżankami, popijałyśmy żubrówkę.

Gość dsadsd
Pytania odpowiedzi odpowiedzi znów pytania Kolejny dzień już schodzi może kupić coś do chlania zycie sie odbywa wedlug takiego schematu :)

Gość artiiiiiik
ale się uczepiliście mniejszych miast, myślicie że w dużych miastach nie siedzą pod sklepami i nie piją??. ja sm mieszkam w małym mie ście 12tys i wcale nie upijamy sie z dnia na dzien chodzimy do kina(bo mamy) albo do jakiegos pabu albo na jakas pizze czy do baru ale nie po to zeby sie upic ale wypic 1-2 piwa i spokojnie pogadac albo robimy domowki.

Gość zwykle to internet
jezdenie na rowerze przed telewizorem:D, spotkania ze znajomymi w kawiarniach, pubach, rzadko imprezy