Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zegarmistrz_psychopata

co sądzicie kobiety o... przeczytajcie to się dowiecie o kim

Polecane posty

Gość zegarmistrz_psychopata

Co sądzicie o facetach którzy nic nie mówią? Nie dlatego że są nieśmiali tylko porostu są bardzo małomówni. Czy podoba wam się taka osobowość? Dla przykładu coś w stylu gościa którego grał Clint Eastwood w westernach "Dobry, zły i brzydki" "Za garść dolarów" "Za kilka dolarów więcej".

Gość koza nostra
Myślę ,że wiekszość nie ma nic do powiedzenia .......ograniczają sie do fantazji seksualnych :)

oj - mam wrazenie, ze pisza tu same nastolatki :) a ja stara juz jestem ;p kazdy sobie kogos tam znadzie - nie ma znaczenia ilosc wypowiadanych slow. na serio! :)

nie lubię facetów, którzy nic nie mówią, małomównych, są nieinteresujący i nudni.Nie mogłabym z kimś takim być "flaki z olejem" Mężczyzna musi dużo ładnie mówić, musi umieć prowadzić rozmowę, niekoniecznie dusza towarzystwa ale cichy bobek odpada na wylocie.

Gość miamorepomidoree
tak. facet nie musi duzo gadac, tzn lubie gadatliwych i z poczuciem humoru, ale tacy malomowni sa baardzo pociagajacy ;) intryguja,pociagaja , mozna sie prawdziwie zafascynowac :)

koza nostra [zgłoś do usunięcia] Myślę ,że wiekszość nie ma nic do powiedzenia .......ograniczają sie do fantazji seksualnych :D :D :D A o czym tu gadać z niektórymi kobietami?

Gość lady in blueee
Ale na krótko. Po roku miałabyś dosyć jego małomówności. Wiem z doświadczenia. :D

taaa, miałam w przeszłości z takimi do czynienia - każde słowo trzeba wyciągać, ciągle gadać, zabawiać i skamlać żeby chciał ci coś o sobie powiedzieć, żenada.

Gość koza nostra
kusiciel - o wszystkim.......

Gość asikkaa
Ja mam takiego męża. da się przyzwyczaić. Po za tym ja nadrabiam ciągle gadam i gadam przynajmniej mi nie przerywa :-)

kocham ludzi otwartych - jeżeli ktoś jest zamknięty - nie usiłuję przebijać muru bo szkoda wysiłku. :-D

Gość koza nostra
kusiciel zgrywasz agenta? Bondem i tak nie budjesz