Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość keilam

wygodny samochód dla kobiety w miare niedrogi, co proponujecie??

Polecane posty

Gość keilam

witam serdecznie. wlasnie zastanawim sie nad kupnem samochodu i potebuje rady bo wogole sie na tym nie znam. zalezy mi zeby nie był jakiś duzy noi przede wszystkim zeby był w przystepnej cenie co proponujecie?? bo ja sie wcale na markach nie znam. z gory dzieki

Gość ten bedzie odpowiedni
a tak powaznie, to podaj jakis przedział cenowy. Postaram się pomóc.

Gość durna ta dzisiejsza młodzież
Duże są lepsze, naprawdę. Wygoda, bezpieczeństwo itd. Np. Mondeo - starsze roczniki to świetne auta za niewielką kasę.

Gość keilam
bo tak naprawde to sama nie znam tego przedzialu cenowego. ale obawiam sie ze tak ok 6 tyś to maksimum i obawiam sie ze to i tak za dużo:(

markę należy dostosować do warunków polskich - czyli drogi, i co polscy mechanicy potrafią zrobić. Ranking najpopularniejszych aut do czego radziłabym się dostosować a dużo się nie straci to : 1 Volkswagen 2 Opel 3 Renault

To kilkunastoletni Mondeo się zmieści. Albo - biorąc pod uwagę kwotę, musi być to starsze auto, a takie się będą siłą rzcezy sypać - weź coś innego, co będzie tanie w sersowaniu (np. Punto). prosta konstrukcja i tanie części to podstawa, jesli ma być ekonomicznie.

Żadnych Francuzów!!! Bo zbankrutujesz na remontach :O

Gość Donia na prezydenta
fiat ma kiepskie blachy :( ja polecam fordy, VW i ople

A komu rdza przeszkadza? :P Mówimy o wozie za max. 6000 zł - lepiej, żeby miał marne blachy niż całą resztę. Fordy też rdzewiają, VW kradną i części drogie, ople to ogólnie qpa - trudno o ideał z takim budżetem.

Gość keilam
punto mi sie nawet podoba ale dwójka,a one sa drozsze:( chciałabym małe a zgrabne i w miare ładne

Ople czemu kupa? Tydzień temu kupiłaś, to rzeczywiście jeszcze nie wiesz czemu :)

keilam - za te pieniądze kup fiata cinquecento - najlepsze wyjście.Lepiej mnie posłuchaj a dobrze wyjdziesz.Nie rzucaj sie na super marki bo to za mało

sadaj kurde, mam super wypas wypozażenie i blacha złoty metalik, odczep się.A co może lepszy francuz ? z fajansiarskim podwoziem co na polskich drogach rozklekocze się po roku.

Gość keilam
tyle tych marek jest i ofert ze nawet nie wiem od czego sie zabrac, cinquecento jest tanie ale jakos tak mi nie podchodzi, ładniejsze juz sieciento tylko fest drogie:( ale nic narazie sie musze ztym przespac jeszcze mam czas musze sie konkretnie zastanowic co chce,mozecie pisac marki samochodów jutro sobie przejrze a teraz zycze Wam wszystkim miłej nocy

Gość koza nostra
Facet pytasz o 2 różne samochody!!!!!!!!!!:(