Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość abcdefghij....

Pyt. do kobiet

Polecane posty

Gość abcdefghij....

Jeśli byłybyście w związku z facetem a sprawy w łóżku nie wyglądałyby najlepiej to cobyście zrobiły. Chodzi o to że nie mam żadnej przyjemności, on twierdzi że ma i chce sie kochać. A mnie nie ciągnie. Jeśli już oboje mamy ochote, to ja szybko chce skończyć bo nic z tego nie mam praktycznie zero doznań. Wyszłybyście za mąż w takiej sytuacji??

Gość koza nostra
nie szkoda czasu i nerwu

Gość dsfdsf
Ale chodzi o to ze cie nijie pociaga czy technika zawodzi? (nie potrafi dobrze sie seksic?)

Gość koza nostra
to zależy ile milionow euro miały do wydania na mnie:)

Gość miamorepomidoree
nie! nigdy!

Gość albo nauczyłabym go
gdzie, co i jak, albo zastanowiłabym się czy w ogóle coś do niego czuję. Jeśli nie czujesz pociągu fizycznego, nic cię w nim nie kreci - daj sobie spokój. Miłości nie da się na siłę wymusić, a prędzej czy później będziesz szukać innego kochanka raniąc obecnego

Gość abcdefghij....
Technik bywało kilka i niestety w większości zawodziły. A pociągu seksualnego jakby brak. Mogę owszem się poprzytulać ale on woli sex a ja juz nie chcę.

Hmmmmmmmmmm...no seks jest ważny:P,nie mówie że najważniejszy...ale jak w łóżku się nie układa,to przepraszam Cię bardzo,ale ja bym wiała:)Musisz sobie sama odpowiedzieć na pytanie.Czy jego inne względy,charakter,to jakim jest człowiekiem,partnerem są na tyle dla Ciebie ważne,że zrekompensują Ci braki w łóżku:/Chodzi mi o to,czy jego miłość i tylko miłość:)wystarczy Ci do życia...Nie wiem czy seks jest dla Ciebie ważny.Dla niektórych nie:P,wiec może nie przywiązywałyby do tego w ogóle wagi.Ale pytałaś się o moje zdanie-z bólem serca mówie Ci wiej...

Hmmmmmmmmmm...no seks jest ważny:P,nie mówie że najważniejszy...ale jak w łóżku się nie układa,to przepraszam Cię bardzo,ale ja bym wiała:)Musisz sobie sama odpowiedzieć na pytanie.Czy jego inne względy,charakter,to jakim jest człowiekiem,partnerem są na tyle dla Ciebie ważne,że zrekompensują Ci braki w łóżku:/Chodzi mi o to,czy jego miłość i tylko miłość:)wystarczy Ci do życia...Nie wiem czy seks jest dla Ciebie ważny.Dla niektórych nie:P,wiec może nie przywiązywałyby do tego w ogóle wagi.Ale pytałaś się o moje zdanie-z bólem serca mówie Ci wiej...

Gość abcdefghij....
Sex jest dla mnie ważny. A jego charakter pozostawia wiele do życzenia. Potrafi mnie drażnić w takich typowych sprawach jak np. zakupy... Prawi komplementy innym kobietom. Oczywiście nie przy mnie ale sprawdzałam, np. na naszej-klasie. Sprawdzał mnie (być może dlatego że jest zazdrosny i pewnie dlatego że tak mnie kocha bardzo) Większośc moich znajomych twierdzi że nie pasujemy do siebie

Nikt z nas Ci tu nie powie co masz zrobic,niestety:(Przeprowadź ze sobą szczerą rozmowe.Napisz na kartce sobie czego oczekujesz od związku,od niego...Jak spełni połowe Twoich życzeń to jest ok...tylko szkoda,ze z tym seksem nie wychodzi,cholera:/

Gość abcdefghij....
On wie że mnie nie zaspokaja, i jemu też czasem z tym trudno.Ale zdarza sie że ja robię wszystko byle tylko się z nim nie kochać. Wymyślałam rożne rzeczy a to np. zakupy, a to spacer, a to film itp.... Męczy mnie to straszniee