Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pika mi w kompie

pika coraz częściej

Polecane posty

Gość pika mi w kompie

coś mi pika w kompie. nie z głośników tylko z samego kompa. paskudny wysoki dźwięk :( co to może być

Gość przegrzał się
:O

Gość masz za male cycki
i dlatego tak sie dzieje :p

Gość pika mi w kompie
ale mi tak pika od jakiegoś czasu. Mam 3 dyski, C miałam przeładowany i zaczęło pikać, potem powywalałam programy z C i dalej pika. Już wariuję bo się nie da siedzieć przy tym zasranym kompie, a nadmienię że ma niespełna rok :(

a może Ci się klawisz zablokował i pika z głośniczka systemowego? albo masz włączony jakis alert na temperaturę lub uszkodzenia na płycie.

Gość pika mi w kompie
no właśnie wydaje mi się że trzeba po prostu wywalić wszystko i jeszce raz postawić. znaczy trzeba uśmiechnąć się do kolegi informatyka... a tak chciałam tego uniknąć...

hm mam takie cztery przyciski set mode reset fan wcisnęłam fan i przestało czy ktoś mnie może oświecić co zrobiłam??? przepraszam,bo pewnie dla znawców to jakieś banały zasuwam, ale słuchajcie chyba się zapiszę na jakiś kurs dla debili :P

fan to wiatrak. Moze wciskając przycisk uruchomiłaś go, albo dostosowałac automatycznie obroty.

oooo dziękuję Ci serdecznie :) czyli za słabo chodził czy to? bo znów mi zaczęło pikać to wcisnęlam niczym rasowy pies pawłowa fana i się uciszyło. ale to nie za dobrze że tak mi się ponawia to pikanie, co? ale dobrze że po fanie cichnie :P