Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ania 1986

Problem z byłą mojego faceta

Polecane posty

Spotykam się od jakiegoś czasu z pewnym chłopakiem, jest super idealnie.. jest tylko jeden mały problem, on wcześniej rzucił dziewczyne z którą był 4,5 rooku, bo tamta zwyczajnie go zdradzała z gościm starszym, potem z nim zamieszkała.. mieszkają razem do dziś, jednak ona wciąż pisze do mojego Olka, że kocha, że sie zmieniła, że będzie na niego czekać, jej matka też szopki odstawia, wydzwania, prosi o spotkania, żeby olek wrócił do jej córki.. to jest bardzo męczące już.. byliśmy wczoraj nawet już zobaczyć jakie są oferty abonamentowe, żeby zmienić numer.. to jakaś paranoja, jak pozbyć się skutecznie tej dziewuchy> ona wywyołuje szantaż emocjonaly, jej matka też -kaska mowi ze sie zabije jej matka mowi ze nie chce miec corki na sumieniu.. RATUNKUUUUU

mnie tak strasznie neka moj były. siedział pod domem, przychodził do pracy, pod szkołe, nawet podobno był obok jak ja z moim obecnym partnerem siedziałam na ławce w parku, w mieście... to jest straszne. teraz juz nie pisze i nie dzwoni ale kiedys głuche na domowy o poznych godzinach nocnych to standard. albo ,nie wiem niby skadh schodach\". takze Cie doskonale zrozumiem

smoky_eye* - robiłaś coś z tym? chcemy być razem, ona juz nie liczy się dla niego .. kiedy wreszcie ona to pojmie?

Gość dariusz szpanowski
Ania.jest na to rada.zmienic numer telefonu i tyle a jej numer wysłac na kanał 23 w erze:)

Aniu, zgłosiłam to przesladowanie na policję! ale nie dało za duzo rezultatow. zmień numer, a jak to telefon na abonament to jedz do salonu i powiedz jak jest... cos poradza. a nie łazi za wami? buzka

nie, nie łazi za nami ale moj olek mieszka w omku, i na przeciwko jest wieżowiec w którym ona mieszka, i zawsze wie kiedy on wraca itp..strasznie jest..nawet do siostry olka wydzwania, paranoja:(

Gość Forest Gump
To jakas paranoja, była mojego chłopaka też się nagle "obudziła" i zadręczała go smsami, telefonami, sygnałami, wysyłała zdjęcia swoje na maile i na dodatek mieszkają bardzo blisko siebie :/ ale od 2 miesięcy jest cisza, chyba ja to zmęczyło... Może ta była Twojego faceta też się w końcu zmęczy

Gość mam inny pomysl
idzcie do niej Ty i Twoj Olek i pogadajcie z nia i jej rodzicami. narobcie jej wstydu.

Gość Forest Gump
Moim zdaniem zły pomysł żeby iść do niej do domu, przecież o to jej chodzi, żeby zwrócić na siebie uwagę. A ten Olek też nie popisał się, bo gdyby napisał jej dosadnie że niech się buja i ma ja gdzieś i że kocha swoja obecną dziewczyne to tamta przestałaby sobie robić nadzieje i prać mózg swojej matce, że taka biedna i niech w jej imieniu też działa...

Olek powiedział jej dosadnie, naprawde. wszytskko rozbujali rodzice tej małej **** a jak im olek kolejny raz odwówił przyjechania do nich - rozpętało sie pieklo

Gość całkowicie czarny kot
jest rozwiązanie napisanie uprzejmego smsa o treści: Zgodnie z art. 107 Kodeksu wykroczeń, kto w celu dokuczenia innej osobie złośliwie wprowadza ją w błąd lub w inny sposób złośliwie niepokoi, podlega karze ograniczenia wolności, grzywny do 1.500 złotych albo karze nagany.

taki szantaż emocjonalny:O przerabiałam to. teraz jestem kiepską żoną z przymusu.

Gość podniecony_ogier
pomóż mi :classic_cool:

Gość słodka_55
mam ten sam problem nagle przypomniala sobie i teraz go meczy na gg meszkaja daleko od siebie to licealna milosc ale czuj,że... oj wiecie co sie czuje ;-( ostatnio dowiedzialam sie ze rozmawiaja o naszym zyciu "intymnym" i jestem w kropce podejrzewam ze sie spotkali a on milczy jka grob a jak tylko wspomne o niej to sie stroszy i to mnie upewnia

Gość całkowicie czarny kot
ja mówiłam powaznie z tym art. 107 Kodeksu wykroczeń moja znajoma miała eks, który jej wysyłała uporczywe i niemiłe smsy zasądzono mu grzywnę

dzięki Wam bardzo serdecznie, jutro idziemy po nowe numery, mamy nadzieje ze to sie uspokoi, kiedy moj olek miał zator, jak jeszcze z nia był, i pojechał na odblokowanie zyły, wiadomo - zabieg, 2 godziny potem ona mi awanture zrbiła ze pojechał tylko popatrzec na spodnice doktorowej, totalny przyj****

Gość ola00234
o

Gość ola00234
ja tez mam problem z była mojwego chłopaka tylko ze moj problem trwa 2 lata juz ... pisze do mnie jako ochłopak jakis albo pisze z pogrózkami ... i td