Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamanallllllll

mam juz tego dosc

Polecane posty

Gość zalamanallllllll

jest niedziela a ja siedze w domu!moja matka razem z ojcem pija od przedwczoraj mam tego dosc mozna by pomyslec ze jakas patologiczna rodzina ale nie wrecz odwrotnie!i co z tego ze opijaja sie jakimis szkockimi czy jakimis drozszymi trunkami dla mnie sa tacy sami jak inni pijacy.mam tego dosc ilez mozna pic nie pomagaja ani prosby ani grozby.stracili w moich oczach i stracilam do nich szacunek...zazdroszcze dzieciom przed ktorymi rodzice zatajaja problemy albo bawia sie ale nie na ich oczach.wole byc nieswiadoma pewnych rzeczy niz ich swiadkiem naocznym.zjebali mi psychike mam do nich zal i wiem ze jak sie wyprowadze to bede sie z nimi widziala moze raz na rok nie zalezy mi .musialam sie komus wygadac

Gość BumaBalonowa
no to masz przesrane troche.nie masz kolezanek chlopaka??w takich sytuacjach jedz do ciotki czy do babci na 2 czy 3 dni i sie nie mecz

Gość jaa....
doskonale Cie rozumiem,jestem w podobnej ytuacji.Poprostu postaraj sie od tego odizolowac,trzymac to wszytsko na dystans i zyc wlasnym zyciem,bo Ty go nie przegralas i wszytsko przed Toba.Wiecznie w domu mieszkac nie bedziesz,zacisnij zeby i przeczekaj

Gość zalamanallllllll
ja od samego dziecinstwa bylam rzucona na gleboko wode jak to sie mowi.ale wychodza te sprawy teraz na wierzch ...chlopak czy kolezanki??-nie mam bo nikomu nie potrafie zaufac zamknelam sie w sobie niby wszyscy uwazaja ze jestem towarzyska ale to tylko taka otoczka.jestem pod pancerzem jestem niemila nikomu nie ufam potrafie byc bez uczuc wlasnie przez to co mnie spotykalo w zyciu.jestem zapobiegliwa i oszczedzam sobie rozczarowan wiec moja ostroznosc nie pozwala mi na wejscie w jakakolwiek blizsza znajomosc...ehh szkoda gadac

Gość BumaBalonowa
no to rzeczywiscie nieciekawie.i powiem ci wiecej nawet za jakies 5 lat tez bedziesz miala problem ze zblizeniem sie z chlopakiem bedziesz sie wszystkiego bala.jesli twoich rodzicow stac a z tego co piszesz to stac.to idz sobie do psychologa pogadasz on cie wyslucha bedzie ci lepiej i napewno ci pomoze.bo pozniej mozesz zalowac ze tak ci sie zycie potoczylo

Gość zalamanallllllll
BumaBalonowa-moze sprobuje ale wolalabym to zrobic w tajemnicy bo rodzice stwierdza ze chce zwrocic na siebie uwage i wymyslam a nie daj bog jak by mieli mnie tam zawiesc na konto jakiejs imprezy.dowiem sie kto w moich okolicach moglby mnie przyjac na takie spotkania