Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość w ten jeden jedyny dzien

mam trądzik, zniszczona skore, i 17 lat, co zrobic aby w jedna noc z styczniu wy

Polecane posty

wyglądac jak najlepiej??????? mam wtedy ''bal''' na ktory ide z wymarzonym chlopakiem, ale co z ta buzia?? solarium ale od kiedy?? dieta ?? pudry, podklady??????? doradzcie cos

Gość bagaa
ja ci doradze apsolutnie nie wyciskac a walke z trądzikiem zacznij od teraz m, nie wiem jaki masz wielki ten trądzik , ale rano i wieczoram , myj twarz żelem , pózniej [przemywaj tonikiem i nakładaj krem , na noc , albo jak nie idziesz do szkoły , na syfka , nałuz paste cynkowa doskonale wysusza , raz w tygodniu maseczka oczyszczajaca zniszczona skóra tzn ???

Gość bagaa
jesli zaczniesz walke z tradzikiem od teraz to go wyleczysz , na jedna noc nie da sie zlikwidowac problemu ze skóra niby jak to zrobic nie mamy czarodziejskiej różczki , ewentualnie syfki można kolektorm zatuszowac , lub pudrem antybakteryjnym

wagry, wypryski, zaskorniki, zatkane pory ;/ wsyztsko ;/// myslalam sobie, ze moze jak zaczne chodzic do solarium to mi to wsyztsko troche podsuszy, ale nie chce sie strasznie spiec, tlyko troszke opalic, niewiem kiedy zaczac i naile.. a co do tych komsetykow to uzywam

Gość bagaa
zeby skóra sie nie świeciła urzywaj pudru matujacego , tylko nie przesadzaj bo możesz sobie zatkac pory polecam tonik Normadem vichy , krem na noc z normadem vichy i na dzien krem normadem z vichy ,

Gość bagaa
też mam problm z zatkanymi porami na nosie , powiem szczeze teg nie da sie usunać to co chwile sie zatyka , i powstaja takie czarne krostki , można jedynie codzienie zmywać brud wtedy nie sa czarne i nie sa tak widoczne , mój sposób , to raz na tydzien , robie peeling a nawet 2 razy w tygodnu , ja stosuje z Zaji ogórkowy 6 zł kosztuje a pomaga

Gość bagaa
solarium to zły pomys , masz problemy ze skóra , po solarium bedziesz miała gorsze , fakt solarium wysusza , ale naprawde odradzam

Gość bagaa
idz do apteki kup sobie paste cynkowa , 2zl kosztuje maść nagietkowa około 2,5 I JAK CIĘ STAC TO NAPRAWDE ZAINWESTUJ W TEN KREM NA NOC NORMADEM vICHY DROGI JAK CHOLERA 64 ZŁ ale skuteczny i strarcza na długo tylko musisz codziennie w dzien w dzien sparowac , przed pójsciem spac bo najważniejsza jest systematyka ,

skoro się zainteresowałaś tym swoim problemem w miarę wcześnie to może idź do dermatologa??? on najlepiej powinien ci pomóc skoro żele itp mało pomagają... bo wiele z nich działa bardzo podobnie i nie wiem czy jest sens wydawać pieniążki ciągle na kolejne.... powodzenia i trzymam kciuki, że się tego pozbędziesz :)

bylam u dermatogola juz nie raz.. jest poprawa ale tlyko na chwile ;/

Gość zrób taaaak
kup: żel effaclar z LRP (rano i wieczorem do mycia buzi) diacneal z avene (na noc) capivit hydro kontrol (raz na dzień łykać) peeling z eveline (dwa razy na tydzień) na dzień krem nawilżająco - matujący z evy (ok 7zł) - nie zawiera parafiny, świetny pod podkład. wszystkie te produkty wyniosą Cię ok 140zł, ale wystarczą na jakieś 2,3 mce. ja do nich dochodziłam baaardzo dużo, wszystkiego chyba spróbowałam, i to jest zestaw niezawodny. cerę mam jak Twoja, obecnie tylko trochę zaskórników na nosie.

Gość Po co ma wydawać pieniądze na
kosmetyki, ktore pomogły KOMUŚ INNEMU? :O Jaka jest gwarancja, że u niej się sprawdzą?

Gość sdasaddas
PRZEDE WSZYSTKIM IDŹ DO DERMATOLOGA Są leki, które wygładzą i wygoją Ci twarz... Domowe metody, solarium i pudry mogą przynieść o wiele gorsze efekty niż w chwili obecnej...

Gość zrób taaaak
gwarancja w 88% ! są to kwasy, lekkie kwasy, poleciłam je już dziesiątkom znajomych, nie ma osoby która by nie zobaczyła różnicy są to firmy apteczne, przepisywane przez dermatoogów !