Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trytwuut

CZY SPOTKALISCIE SIE Z PRZYPADKIEM OBLANIA NA EGZ.MGR BADZ LIC ?

Polecane posty

Gość trytwuut

hej. Czy slyszeliscie badz znacie takie przypadki ze ktos zostal oblany na egzaminie licencjackim badz magisterskim ? Ja mam jutro i tak zajebiscie sie boje, ze mam czarne mysli :o

Gość magister31
67% wg statystyk oblewa

Tak, i to nie raz... Ale nie ma się co aż tak bardzo stresować, będize ok :) powodzenia życzę :D

Gość KarolinaN.in.a
u mnie na roku było 11 takich przypadków na 130 osób

Gość trytwuut
a sie powszechnie mowi ze taki egz to tylko formalnosc, super :o :o

Gość sdasaddas
jeżeli napisałaś sama pracę to nie oblejesz :) Bo przynajmniej na te pytania odpowiesz. Wiesz ile trwała moja obrona (a studiowałam na SGH-u)? 4.5 minuty..hehe Straszyli mnie że jest strasznie, że te pytania z pracy są OK, ale te ze studiów to po prostu masakra...Wcale tak nie było. Mało tego, byłam raczej przeciętną studentką (średnia 3,5 w porywach do 4) , a z obrony wyszłam z 5...

Gość trytwuut
sdasaddas pisalam sama prace, ale na lipcowych obronach byly przypadki ze nie zadali ani jednego pytania z pracy ! Zreszta zastanawiam sie jak szczegolowe moga byc pytania z nia zwiazane, bo jesli taki bardziej ogolne to ok, ale ja mam mase historii w niej ktorej po prostu za cholere sie nie naucze :o

Gość trytwuut
sdasaddas jak szczegolowe pytania mialas z pracy ?

Gość trytwuut
No licze na to ze jutro juz bede miec z glowy, mam wielka nadzieje...

Słyszałam p takim jednym przypadku. Ale dziewczyna chyba skopiowala lub przepisala swoja prace bo komisja udowodnila jej, ze nie wie co sie w nej znajduje. Prawdopodobnie nie napisala jej sama.

Gość chce pomoccc
Mialam obrone w czerwcu na UJ (studiowalam dziennie) i u nas nikt nie oblal.ale poprzednie roczniki mialy pecha, b o po kilka osob nie obronilo (chyba z zaocznych to byli).

Gość chce pomoccc
przytulak- ja w stresie zapomnialam tematu swojej pracy:P Takze mysle, iz stres duzo robi.

Gość tak znam takie
przypadki podczas mojej obrony parę osób sie nie obroniło

Gość chce pomoccc
trzeba udawac ,ze sie wszystko umie,. Ja wiem ,ze latwo mi tak mowic , bo jestemjuz po,ale nie warto pokazywac p osobie, bo zaden profesor nie lubi "pozycji ofiary". Przystepujac do obrony pracy magisterskiej, badz licencjackiej, ukazuje pozycje profesora jak i studenta "na rowni". Lekki, mily usmiech, patrzenie gleboko w oczy, wyrazne ,wolne mowienie-mysle, ze sa to sygnaly ktore daja jakis tam %ze sie uda! Jak nie bedziesz wiedziala dokladnie o co chodzi, zapytaj sie profesorow, co mieli na mysli, pytajac soe o to.Mozna wspomniec tez cos o tej stresujacej sytuacji. BEDZIE DOBRZE!

Gość trytwuut
A jak szczegolowe sa pytania dotyczace pracy ? Tzn czy np. kaza charakteryzowac jakas mniejsza rzecz zawarta w pracy, czy raczej skupiaja sie na ogolnej wiedzy z pracy ?

Gość chce pomoccc
no coz, mnie sie pytali o definicje z cz.teoretycznej, potem z czesci metodologicznej tez definicje (np.co to jest obserwacja, jej rodzaje itd). bylo tez kilka pytan z wiedzy ogolnej, ktorych sie nie spodziewalam .

Gość trytwuut
Ale to byly jakies dlugie odpowiedzi , czy raczej zwiezle i konkretne ? Bo ja mam MASE historii i nie naucze sie tego nie ma szans, a jak mnie zapytaja z tego to lipa.