Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pilka biedronka

Jesienna chandra czy minie???

Polecane posty

Gość pilka biedronka

od tygodnia chodze jak w amoku:( Jest mi zle, chce mi sie plakac mam wszytskiego dosc. Jakos nie umiem dostrzec zanej pozytywnej strony mojego zycia. Niewiem czy dopadla mnie jesienna chandra? Czy to minie. Nie moge tak zyc, mam mase obowiazkow a nie robie nic, nie mam sily, ochoty...Jak to zmienic jak zaczac sie znowu usmiechac??

Gość dominika5
Powinnam Cie pocieszyc, a ..mam tak samo:) czuje jak wpadam w przepaśc..nic mnie nie cieszy, chodze struta..... Czy minie? pewnie minie, jak wszystko w tym cholernym zyciu..........

polubisz te pore roku jezeli masz cieplo w jaskini przy lampce dobrego winka i przy lampce elektrycznej a za okenkem wiuwa i siąpi. kwestia hartowania się , czyli nie przegrzewania organizmu, sport i turystyka i odzywianie. brak tego powoduje szok termiczny i ciśnieniowy organizmu tkzw. przesilenie

Gość ja tez to przechodze
i doluje mnie teraz wszystko:(. Heh mam nadzieje ze jutro bedzie lepiej bo dzis przechodze apogeum nieszczesc:(:( buuuuu jak mi zle

Gość amelka srelka
tak minie, tylko czasu potrzeba ja mialam tak i trwalo to kilka miesiecy ale przeszlo wiec glowa do gory:)

Gość bruneteczkaa17***
ja mam tak samo...chodze jak struta i nic mi sie niechce najchetniej spalabym non stop a tu tyle oboiwiazkow..szkola..nauka i wogole masakrejszyn mam nadzieje ze szybko sie pozbieram;/w dodatku problemy ze zdrowiem jeszce bardziej dobijaja:(

Gość nataszqua
Co rok mnie to łapie, ale w tamtym roku nie dałam sobie rady, dopadła mnie depresja (problemy w pracy), poszłam na terapię, okazało się, że gnębi mnie więcej spraw. Polecam poradnię - profesjonalizm w każdym calu.

Gość nataszqua
Co rok mnie to łapie, ale w tamtym roku nie dałam sobie rady, dopadła mnie depresja (problemy w pracy), poszłam na terapię, okazało się, że gnębi mnie więcej spraw. Polecam poradnię - http://psycholog-ms.pl/poradnia/ profesjonalizm w każdym calu.