Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sok jablkowy

jak opisem dac do zrozumienia przyjacielowi, ze go kocham?

Polecane posty

Gość sok jablkowy

prosze nei oceniajcie tego ze uciekam sie do takich glupich sposobow... tylko podrzuccie mi jakies pomysly na opis

Gość alesiaaaaaaaaaa
ale to naprawde głupie:) skoro to ...przyjaciel... to dlaczego masz problem zeby okazac to w jakis dyskretny ale jednak bezposredni sposob?

Gość fan płaskich laseczek
może tak: /imię/ - mam mokro gdy marzę o twej gęstej ciepłem spermie płynącej strumieniem w korycie mojego przełyku.

Gość sok jablkowy
alesiaaaaaaaaaa, bo On nie jest sam:) a ja chce jego szczescia, wiec nie rozwale zwiazku... poza tym, juz mielismy swoja szanse i zepsulam to...

piszesz, że nie chcesz mu rozwalać obecnego związku ale chcesz jednocześnie, żeby miał świadomość tego że go kochasz...? myślisz, że jego uczucie do jest na tyle silne, że twoje wyznanie nie zachwieje jego relacji w tym związku a w konsekwencji go nie rozwali?

Gość sok jablkowy
wiesz, to skomplikowane. kocham go ale chce zeby byl szczesliwy, a teraz, z Nia, chyba jest...

wiesz, dla mnie to wygląda tak, że masz nadzieje, iż twoje wyznanie zmieni sytuację i chłopak odejdzie od tamtej dla ciebie... czyli, jakby kłóci się z tym co mówisz, że nie chcesz rozbijać ich związku. widać, że nie możesz pogodzić się z tą sytuacją, więc albo zawalcz o niego albo w ogóle nie decyduj się na żadne wyznania, tym bardziej umieszczone w opisie gg...

opisem? słowo jutro odmienia się tylko przez twoją osobę inwentarz pamięci...i tylko strzege się,aby przypadkiem nie wyrzec tego imienia znowu widzialam cie zywego,az do skurczu w gardle uspokoj sie moj snie,jego nie ma!

ale glupota chyba gowniarze ja takich problemow nie mam daj spokoj i nie psuj stracisz przyjaciela :/

Gość sok jablkowy
eskimoska, masz racje. dam im spokoj:(