Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wady Waszych Telefonów

TUTAJ Wpisujemy WADY naszych telefonów komórkowych !!!

Polecane posty

Może kogoś ustrzeże to od nieudanego zakupu :P Ja mam LG Ke770 i denerwuje mnie w nim to, że nie działa budzik, gdy dźwięki są wyłączone. I tak np. muszę wstać wcześnie rano, idę spać o 22 a ktoś pisze o 23 i mnie budzi 😭, bo dźwięki muszą być włączone, inaczej nie zadzwoni :(

wow zazdroszczę Wam takich udanych modeli komórek ;):P

Gość griszka
Ja mam LG shine i ta rolka mnie wkurwia

moj ma slaby wibrator i nie moge go uzywac do .. no wiecie czego panie ;p

Też mam LG KE970 \"Shine\" i mnie wkurza! Bardzo mi się podoba zewnętrznie , wcześniej miałam Sony Ericssona K750i i chyba był fajniejszy.Wady LG: 1.budzik: a) nie dzwoni b) można ustawić tylko jeden alarm , w Sony Ericssonie można było ustawić dwa 2.Zdjęcia przesłane z innych tel. mają PASKUDNĄ jakość 3.Nie dostałam w zestawia kabla USB 4.Na sms można ustawić tylko dźwięki , które były w telefonie , nie można np.pobranych 4.Nie ma emotek w wiadomościach i nie wyświetlają się one , ale to już pierdoła Ale jest ładny i ma najistotniejsze rzeczy.

Gość patologia crew
mam nokię n70, jest zajebista. poza jednym szczegółem - dwa razy na tydzień musi się zawiesić na piętnaście minut, zawsze wtedy kiedy mam ważny telefon do wykonania. aczkolwiek mimo to polecam :D

Gość griszka
fakt,wizualnie Shine jest świetny heh

właśnie i nie można ustawić innego dzwieku do budzika i smsow:( p.s. nic mi to nie da, ale mozemy sobie ponarzekac ;)

ja zamiast mojego LG miałam kupić nokię N73 i nie wiem czy dobrze wybrałam :O wczesniej tez mialam nokię i chyba mnie tak nie wkurzała ;)

Gość ale plama
nokia N70 ten sam problem co u patologia crew, tyle że rzadziej. zazwyczaj po prostu wyciągałam kartę, ale N70 jest zabudowana jak czołg, więc zanim bym ją rozebrała to już dawno zdążyłaby się odwiesić. ale nie narzekam, świetny telefon.

Ja wahałam się nad wysuwanym Samsungiem , ale po wysunięciu i zobaczeniu wyświetlacza stwierdziłam że nie wygląda nowocześnie ( menu i te sprawy). Może źle wybrałam? Nie wiem

a ja nie lubię wysuwanych i z klapką :) wolę tradycyjne, bo jak dużo z kimś smsuje to mnie wkurza rozkładanie i składanie ;)