Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Soaga

Rybki łatwe w utrzymaniu.

Polecane posty

Chcem kupić jakieś rybki do akwarium (ok 5 l ). Porazcie mi jakie są najlepsze łatwe w utrzymaniu. Nie mam zadnych filtrów ani innych urzadzeń. Kiedyś dawno miałam bojownika ale one mi sie nie spiały.Myslałam nad głupikami ale one podobno strasznie sie rozmnażaja. Co jeszcze powinnam dokupic do akwarium jakies roslinki?? Specjalne płyny??

Gość to ir
Welonek zwany złotą rybką ... ja mam i jest już ze mną sporo czasu ... zmieniam wodę, wrzucam jaką roślinkę dla welonów ... karmienie 1 lub 2 x dziennie

Gość magda tobołek
ja miałam welonki, jeden żył 1,5 roku, drugi 2 lata

Gość Alutka55
Ja ogórki trzymam w większym słoiku niż to twoje "akwarium". W 5 litrach nie będzie się miała dobrze żadna ryba.

Gość klaudynaaa
Tez jakoby jestem zwiazana z tematem ... ahh duzo by gadac... Robilam test osobowosci wg dalay lamy - wyniki sa niezwykle (z trzech tylko pytan) tu : http://tnij.org/testosobowosci

Gość gość
Gupki są trudne w utrzymaniu! Namnoży się tego, więcej ryb jak wody a potem krzyżują się miedzy sobą i chorują. Więc jest dużo zabawy, trzeba młode odławiać, rozdzielać, żeby się nie krzyżowały... Kurcze ja mam akwarium 60l i myślałam, ze jest malutkie... W 5 litrach to chyba jakiegoś bojownika :) Ładne są, do małych zbiorników i trzeba trzymać je same...