Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 893

Brzydota języka angielskiego-otwieram dyskusję

Polecane posty

Gość 893

Moim zdaniem ten język jest wstrętny,rozlazły,rozmemłany,na dodatek wszędzie go pełno przez co już rzygam angielszczyzną!Na dodatek wcale nie jest łatwy do nauczenia a w naszym pojebanym systemie nauczania jest obowiązkowy :O.Nawet najładniejszą piosenkę wokal w tym języku potrafi zepsuć!!!A żeby było jeszcze mało,to akcent angielski wymusza czasami tak durne ułożenie mięśni twarzy,że żal :O. Czy jest ktoś na sali kto sądzi tak jak ja?

Gość grkliop
Kiedys pracowalam z chinczykami i o wiele latwiej chinski wchodzil do glowy hehe.

Gość hehehe hehe
ofkors:) zgadzam sie z toba

Ty sie musisz uczyc tego jezyka w szkole, a ja musze mowic w tym jezyku na codzien:( Tez nie cierpie, ale musze. A juz jak slucham bełkotu irlandczykow, ktorzy mowia jakby mieli gęby pelne kluchow to mi sie rzygac chce! Pozdrawiam:D

no niestety nie zmienimy tego...:( ale rzeczywiście ten język jest durny, a szczególnie gramatyka... te 16 czasów który przeciętny anglik czy amerykanin nie zna... powinien być taki osobny światowy język.coś o tym słyszałam ..

Gość grkliop
a jak chiński gładko wchodzi między pośladki , szkoda gadać :classic_cool:

Gość dzej zi
Angielski w wydaniu brytyjskim jest wstretny, ale staranny amerykanski jest sliczny. Wstretny to jest niemiecki, bleeeeeeeeee

Gość 893
oj ja już wolę niemiecki od tego językowego angielskiego potworka :O

angielski jest ok, nie przez przypadek wszystkie najlepsze piosenki śpiewane są po angielsku - arabski, polski, niemiecki czy inne zbyt trzeszczące poza tym jakby wyrzucic anglojęzyczne słowa z polskiego to by przestał istnieć.

Gość kartofle w mordzie

Gość własnie że amerykanski
jet okropny!! byłam w USA stan Ohio, i byłam w UK Edynburg - bez porównania wolę akcent i nawet slang szkocki, niż jankeski :O:O

Gość a mi się bardzo ten jezyk
podoba,szczególnie z brytyjskim akcentem :) tak jakoś swojsko brzmi,mimo że jestem Polką,to przecież słuchałam go od kiedy pamiętam,we wszytskich fajnych filmach,piosenkach itd Mi sie np nie podoba niemiecki,mimo że uczę się go już wiele lat i znam dobrze słówka,gramatykę i wszelkie zasady,to nie umiem w nim mówić,nie mam za grosz akcentu.I jak słucham Niemców to wydaje mi sie,że ich mowa wymusza taki gruby głos,nawet u kobiet

Gość dzej zi
Najbardziej psiocza na angielski ludzie, ktorzy nie wladaja nim plynnie, nauczyli sie w szkole 16 czasow i mysla, ze znaja angielski:D

akcent angielski, ale ludzi na poziomie, nie motłochu, bardzo lubię. tak samo szkocki. wiadomo, że plebs mówi inaczje, tak twardo, niemal w ogóle niezrozumiale. plebs amerykański to też porażka, no ale... polski także. mam na mysli wymowę i slang w tym przypadku, nie samych ludzi

dzej zi - nic dodać ,mnic ująć- zarówno weielu Amerykanów jak i Brytyjczyków nie używa w ogóle np. Past perfect continuous...

Gość błąd krytyczny
ten język to ogólnie wielka chujnia i koniec