Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chory czy co

kobiety po 40

Polecane posty

Gość chory czy co

nie wym czy mam sie leczyc czy co. od zawsze pociągały mnie kobiety po 40, myslałem ze z wiekiem mi przejdzie teraz mam 33 i dalej bez zmian. co robić dalje gdzie szukac takich kobiet??

I co w tym dziwnego, że Ci sie podonają kobiety po 40.? 1 Wiedzą, czego chcą 2 Wiedzą, jak to się robi 3 Nie musisz udawać, że chcesz czegoś innego 4 Nie musisz obiecywać jej małżeństwa 5 Nie będzie Cię ganiał żaden ojciec 6 Nie chwalą się koleżankom 7 Nie mają oporów 8 Potrafią być bardziej seksowne od małolaty 9 Potrafią Cię jeszcze czegoś nauczyć i czymś zaskoczyć 10 Rzadko zajdą od tego w ciążę, bo są zabezpieczone Same plusy, a dodatkowo jest wiele takich zadbanych, którym się nie oprzesz. Naprzód, facet, nie żałuj sobie. Nie ma w tym nic złego.

Gość chory czy co
jednak jest ktos, kto potrafi podniesc na duchu:) . dzieki facetpo przejsciach

Gość Leśny
ja lubię na przykład niewysokie szatynki z ładnym uśmiechem, ktoś lubi cycate blondyny, tobie się podobają dojrzałe..... Znasz powiedzenie o gustach nie dyskutuje się??? a gdzie szukać...... wszędzie...... oczy szeroko otwarte.

Gość ooooooo
jesli dla was kobiety po 20.sa obrzydliwe to wypchneliscie by z lozka 42;letnia hally berry czy 41.letnia j.lo?