Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bruneteczkaa17***

laski jak wy dbacie o paznokcie?ja mam takie beznadziejne

Polecane posty

Gość bruneteczkaa17***

i wydaje mi sie ze troche inne niz wszytskie laski...bo one sa takie lekko splaszczone;/i nawet jak zapuszcze to one sa takie plaskie;/a nie okragle:(jak ja mam je pilowac?chce miec piekne dlonie i9 paznokcie...powiedzcie co amm zrobic by jak najszybciej byly piekne;)

Gość bruneteczkaa17***
no ale ja nie mam takiej okraglej plytki tylko taka bardziej splaszczona;/i jakos nie umie sobie z nimi poradzic;/wogole moje dlonie mi sie niepodobaja;/wydaje mi sie ze sa takie za grube palce;/

Gość njijjjjj
jak chcesz mieć ładne, to zrób sobie akryle

Gość in maj opinion
czasami płaskie paznokcie świadczą o chorobie

jak pomalujesz ciemnym lakierem srodek plytki pozostawiajac boki tak na 1-2 mm nietkniete to optycznie wysmuklisz plytke paznokcia i bedzie sie wydawala dluzsza,moja kolezanka ma ten sam problem co ty, poza tym nie pil paznokcia na kwadratowo tylko na okraglo lub migdalek tez wysmuklisz w ten sposob paznokcie ,nie obgryzaj skorek ,tylko usuwaj je tak jak sie powinno.

Gość ale mota problemy
chodź w rekawiczkach, jak ci się nie podobają ręce; te baby już nie wiedzą, czego sie czepiać...

Gość sdvvs
idz sobie raz do kosmetyczki niech ci zrobi manicure to sobie zobaczysz jak piluje, na jaki ksztalt i juz bedziesz wiedziala co robic

Gość co za prymitywka
nie umiesz sobie zrobić manicure?

Gość klokoli123
a ile srednio kosztuje wyprawa do kosmetyczki na manicure?

Gość bruneteczkaa17***
no wlasnie ile kosztuje;)chyb a musze sie wybrac jeszce nigdy nie bylam na manicure:)

Manicure to kosz tokolo 25 zl z pomalowaniem paznokci ,tzn kosmetyczka opiluje wam plytke paznokcia , usunie profesjonalnie skorki(nie powinny krwawic po zabiegu).MOwie o cenach w Poznaniu. Ja chodze do mojej ukochanej pani Agnieszki ,ktora jest deliaktna i rewelacyjna we wszsytkim. NAtomiasst manicure plus maska jakas na zniszczone wysuszone dlonie, czy parafinka na rece , czy jakies specjalne ozdoby na paznokciach podnosza cene .