Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klokoli123

co za ludzie!!!!

Polecane posty

Gość klokoli123

zauwazyliscie, ze co niektorzy robia sobie jaja na tym forum?! niektorzy wyzalaja sie ze swoich problemow, przeszlosci, chca uzyskac porady itp, a CI ich krytykuja, nazywaja prowokatorami, przyprawiaja o gorsze samopoczucie, czy jestescie za? i zobaczycie ze jakies glupie komentarze bede na tym topicu, to normalne i logiczne, bede nazwany/a jakas nawiedzona i walnieta osoba, i po co to komu? nie lepiej zostawic tego wszystkiego w spokoju i po prostu wyjsc z tego??? nie rozumiem takich ludzi, denerwuja mnie!

Gość to na bank prowokacja

Gość klokoli123
skad wiedziales/wiedzialas? :P

Gość klokoli123
nie no na serio denerwuje mnie glupota, jak masz napisac cos glupiego, lub nie podoba ci sie to, zostaw to w spokoju...

Gość 0u0
klokoli123 zauwazyliscie, ze co niektorzy robia sobie jaja na tym forum?! niektorzy wyzalaja sie ze swoich problemow, przeszlosci, chca uzyskac porady itp, a CI ich krytykuja, nazywaja prowokatorami, przyprawiaja o gorsze samopoczucie, czy jestescie za? i zobaczycie ze jakies glupie komentarze bede na tym topicu, to normalne i logiczne, bede nazwany/a jakas nawiedzona i walnieta osoba, i po co to komu? nie lepiej zostawic tego wszystkiego w spokoju i po prostu wyjsc z tego??? nie rozumiem takich ludzi, denerwuja mnie! Łączę sie bracie z tobą w smutku. To rzeczywiście jest straszne :(

Gość 0u0
Jestem prezesem zwiazku podszywaczy i wstyd mi za tych prostaków :P