Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fshjkfhsjfssdns

czy przeklinanie razi chlopakow

Polecane posty

Gość tg4ege3g3w
mojego nie razi

Gość artiiiiiik
a mnie to razi. Nie chcialbym zeby moja dziewczyna uzywala kur*a jako przecinek. No sorry ale chlopakowi jeszcze ujdzie przeklinanie ale dziewczyna ktora przeklina zle mi sie kojarzy.

Gość mojego to podnieca
ale moze dlatego ze nie przeklinamy często i wydaje mu sie to takie egzotyczne i 'niegrzeczne'

Niektórych na pewno tak:)Byłam kiedyś świadkiem takiej sytuacji.Siedzieliśmy w knajpie ze znajomymi,do nas dosiedli się jacyś znajomi mojego znajomego:)zupełnie nowe towarzystwo,troche do nas nie pasowało,ale nie o tym...No i w pewnym momencie zaczęła sie ostra dyskucja,moja koleżanka,która wzięła w niej goracy udział pozwoliła sobie na pare ku** chu** itd:)Jeden z tych kolesi wstał i wielce oburzony powiedział jej coś w stylu-ja tego nie rozumiem jak kobieta może używać takich słów,nie mieści mi sie to w głowie... Nie jestem świętą:)czasem mi się przeklnie,ale nie robie tego baaaardzo często...Przypuszczam,że moich chłopaków raziła by taka kultura słowa:P,ale nigdy mi się nie dostało:)jak wymsknęła mi się mała ku*** czy whatever:) To też są słowa,przecież można ich używać...ale nie zbyt często drogie panie:)

Gość tg4ege3g3w
mozna przeklinac i przeklinac. wiadomo, ze pusta nastolatka p oktorej wiadomo, ze nie ma nic innego do powiedzenia nic kurwa i chuj odpycha od siebie i wyglada tragicznie. ale jesli normalna osoba z olejem w glowie sobie poprzeklina, zeby dodac sxwojej madrej wypowiedzi emocji to dla mnie to wogole nic nienormalnego.

Gość fshjkfhsjfssdns
czemu PUSTA nastolatka?