Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anomalia pogodowa

Nienawidze....

Polecane posty

Gość Anomalia pogodowa

siebie, swojego życia i wszystkiego dookoła... Codziennie patrze w lustro i żałuję, że nie jestem kimś innym. Naprawde chciałabym już umrzeć, albo oddać swoję życie komuś kto żyć chce a np jest cieżko chory, gdybyb to było możliwe byłaby to jedyna pozyteczna rzecz jezeli chodzi o mnie i o moja osobe. Przpraszam ale musialam to z siebie wyrzucic.

Gość Anomalia pogodowa
:(:(:(

Gość Anomalia pogodowa
Ogólnie jestem młoda a czuje sie jakbym miala z 60 lat.

Gość Anomalia pogodowa
na dodatek piersi mam już jak 60latka czyli plątają mi się między kolanami :(

Gość Malina truskawkowa
wiesz co dzieciak jestes i tyle,gadzasz tak bo sama jeszcze nie masz dzieci i nastolatka jestes albo cos,twojej mamie bardzo przykro by bylo jakby sie dowiedziala co ty pier.d.olisz

Gość mozna miec 60 lat i
czuc sie mlodo i dobrze ( mam owe 60). Jeszcze duzo radosci przed tobą. Jak chcesz komos cos dac - idz pomagac do hospicjum , zamiast umierac, zobaczysz jak milo sie komus przydac.

Gość Dzwoneczek20
Oj co od razu przeklinacie. Od kilku miesiecy nie opuszczają mnie takie mysli o śmierci. A moja mama..... ja nie czuje ze mnei kocha chociaz pewnie i kocha.... A kiedys myslalam o wolontariacie w hospicjum albo w domu dziecka, ale tam powinni chodzic ludzie którzy w ostatnich chciwlach życia drugiej osoby ,beda dla niej podparciem szczególnie psychicznym. Ja jestem ciagle smutna i czesto placze, chyba by sie ludzie prz mnie jeszcze bardziej zalamali.

Gość ten bolcowy
Bo was dziewczyny nikt jeszcze nie wybolcowal -jak juz wybolcuje to zmienicie zdanie :):):)

Gość Dzwoneczek20
Dobrze ze pani ma 60 i jest Pani szczesliwa i pełnia życia, wynika z tego tylko tyle ze 60 latki mają wiecej energii niz ja.... . Wiem, ze obiektywnie rzeczbiorac zycie moje jest dobre wedlug ludzi z zewnatrz, ale nie jestem w stanie przelamac beznadzieji... no co mam zrobic, skoro nic mnie nie cieszy, ledwo wstaje rano z łożka, czasami sobie stawaiam taki cel ze np jezeli ten miesiac bede dawala z siebie wszystko we wszystkich dziedzinach zycia to zycie robi mi za miesiac niespodzianke i stanie sie cos dobrego, ale nic sie nie zmienia i to trwa od kilku miesiecy

Gość Anomalia pogodowa
ktos sie podemnie podszywa...:\:\:\:\ szkoda gadac..... no przeciez to forum dla wszystkich moglam napisac co chcialam,