Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wróżka Arabella

Powróżę chętnym osobom

Polecane posty

Witam Państwa serdecznie. Mam na imię Arabella i już od kilkunastu lat zajmuję się wróżeniem z kart tarota. Samym czytaniem przyszłości z kart zainteresowałam się już jako mała dziewczynka podpatrując moją babcię, która podobnie jak ja zajmowała się wróżeniem. Jestem osobą o silnym poczuciu obowiązku, bardzo emocjonalną i empatyczną. Codziennie dzięki swoim nadzwyczajnym umiejętnościom staram się pomagać ludziom podejmować decyzje mające znaczący wpływ na ich dalsze życie. Chętne osoby prosze o podanie: imie, data urodzenia,liczba od 1-48, pytanie W przypadku wróżby na związek prosze podac również imię i date urodzenia partnera Stawiam karty tylko na miłość,uczucia,finanse.Prosze o nie zadawanie mi pytań dotyczących zdrowia.

Gość madadadada
Magda 28 styczeń 1982

Gość madadadada
aha i liczba 4

Gość chce być jak ptak
Zosia 02.08.1992

Gość Malinaaaaaaa
Malina 22.06 1984 Mam dwa wazne dla mnie pytania 1. co z nami bedzie? czy z ta osoba ktora kocham bedziemy malzenstwem, czy bedziemy razem? 2. co ze studiami czy pomyslnie je zalicze? dziekuje pieknie

Gość zalamanaaa1919
Prosze o pomoc ! Zostane w Niemczech czy wroce do Polski ? :(:( Marta 30.04.1989

Gość Majka35
Marzena 28 10 1973 liczba7 czy w najblizszym czasie mam szansę poznać faceta z którym stworzę szczęśliwy zwiazek a może juz znam takiego? Dziękuję i pozdrawiam

Gość polanglotka
Monika,12.01.1979 , liczba 5, pytanie: Czekam na odpowiedź w sprawie pracy,czy ją dostanę?

Gość zalamanaaa1919
Marta, 30.04.1989, 33, Zostane w Niemczech czy wroce do Polski ?

Gość Taka jedną Monia
Czy w najbliższym czasie spotkam swoją miłość i wyjde za mąż? Monika 19.11.1984 19

anubis Karty mówią, że będziesz teraz potrzebny swoim przyjaciołom. Wysłuchaj ich zwierzeń i nie wahaj się stanąć po ich stronie. Twoje mądre rady sprawią, że odzyskają spokój ducha. W pracy czeka cię sukces i uznanie. Zbierzesz teraz plony swojej pracy.

Gość Malinaaaaaaa
aha i liczba 36, bardzo prosze o odpowiedz

czy mam sznase na szczescie trwaly zwiazek i dziecko w najblizszej przyszlosci jesli tak to kiedy i z kim :) prosze o wrozbe wrózko ur25.07.87 pozdrawiam

Gość kasia*********
ja 25-11-1981,on 15-08-1976 liczba 3 Czy decyzja o rozwodzie jest słuszna?

Kiedy dostanę nową,lepiej płatną i ciekawszą pracę?? Justyna,ur.27.08.1980r. 28 lat. Bardzo proszę o wróżbę 🌻

Jak bedzie dalej wygladala moja znajomosc z facetem. znamy sie i spotykamy od prawie od dwoch lat. co pokazuja karty? Ja 28-08-1976, on 10-12-1976. pozdrawiam.

Gość dawevtfd
czy byc z obecnym chlopakiem czy z tym 2 z kim bedzie mi lepiej?kiedy 1 dziecko i jaka plec? 31.12.88