Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Jest tu ktoś taki

CO MAM ROBIĆ - POMOCY!

Polecane posty

Dziś na imprezie poraz pierwszys od ponad pol roku z nim pogadalam. Nie lubilismy się i to bardzo. Aż odważyłam się i wysłałam mu pierwszego sms-a ale byłam przekonana że jak kiedyś to kolejny sms ktory pozostanie bez odpowiedzi. Napisałam do Niego zeby sie nie pchal tak na mnie na imprezie ze chyba juz czas puscic w nie pamiec to co było. ODPISAŁ po 8 godz czyli kolo 14 : to nie tak. nie wiem czy zauwazylas ale tam sie kazdy pcha a ja nic do ciebie nie mam. ODP mu ze to fajnie i wiem ze tak jest i wogole ale ze jak by czasami przeszedl is ie usmiechnal tez bylo by fajnie ze sie ciesz ze to jest juz za nami i czy jak mu powiem czesc czy sie obrazi ODP nie obraze sie tez bede milszy. BARDZO MI NA NIM ZALEZY i wiem ze on tez cos do mnie czuje wnioskuje to po tym jak mnie obserwuje ociera sie o mnie patrzy mi w oczy i sie usmiecha. CO MAM ZROBIC ZEBY NIE ZNISZCZYC TEGO??

Gość pani_ania
Dzieci, czy wy jeszcze do przedszkola chodzicie...?

Gość kakakakakakakkaka
No po tym co Ci odpisal to nie widac tego...nie rob nic...czekaj..czekaj na jego krok...

Gość pani_ania
Nie... sama mu się pierwsza kłaniaj... :(:(:(

Gość osiemnastkaaa
ja bym nie czekała, wyslij mu jakiegoś smsa rano, że życzysz mu miłego dnia, tylko pamiętaj żeby za szybko nie odpisywać na smsy niech troche poczeka:) i pamietaj żeby się nie narzucać:) powodzenia

Tylko ze hmm to sie zaczelo w sumie dziac od sobotniej imprzey i nie wiem czy to nie za szybko on kiedys wiedzial ze go kocham ale nie udalo nie chce mu dac tego do zozumienia wyraznie

Gość dsfdsfs
Kurwa laska ma 19 lat a sprawia wrazenie mocno uposledzonej-w psychiatrykach maja internet?

Gość osiemnastkaaa
nie wiem...idź za głosem serca...a rocznik to przypadkiem nie 1998...