Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paaweł wawa

Odwieczny dylemat każdego faceta! Pomóżcie!

Polecane posty

Gość Paaweł wawa

Sprawa przedstawia się następująco: poznałem kobiete niewiele starszą od siebie (ona ma 34), ma meza z ktorym nie sypia od kilku lat, miedzy nimi wygaslo wszystko a zyja razem dla dzieci,ktore sa jeszcze mlode...No i wiadomo chodzi o seks, ona jest bardzo chetna podobam sie jej i vice versa. ALe no wlasnie ja mam opory - nie przed seksem tylko przed tym ze ona ma meza, rodzine...fakt ze nic ich nie laczy juz oprocz dzieci ale jednak...No i tu pojawiaja sie dylematy, koledzy i wiekszosc znajomych z ktorymi rozmawialem o tym stwierdzili ze bylbym zwyklym frajerem gdybym nie skorzystal...I tak to wlasnie jest najczesciej...facet od razu jest wysmiewany i traktowany jako zwykly leszcz gdy nie skorzysta z okazji...Chcialem tylko powiedziec jak to wyglada ze strony faceta...

Gość mi sie wydaje ze
tu raczej chodzi o faceta, ktory ma cos pod kopula i troche mysli, a na pewno jest bardziej wartosciowszy od kumpli-leszczow :)

Gość qwertrghfjxj
A potem normalne, wolne kobiety nie mają mozliwości dania Tobie i Tobie podobnych wszystkiego co najlepsze i to w 100% bo tacy kretynie jak Ty muszą się pakowac w takie gówno z żonata babą :o i po co Ci to? Co ona Ci da? Sam seks to nie wszystko, a ona tylko tyle Ci może dać, i to też tylko wtedy gdy wymknie się na chwile od męża i dzieci. Nigdy nie będziesz dla niej najważniejszy, nigdy nie będizesz numerem 1, nigdy nie zostawi rodziny dla Ciebie....

Gość Paaweł wawa
No i co z tego rzekomego wartosciowszego mam? 0 bzykania i "opinie" tredowatego wsrod kumpli. Kazda kobieta napisze ze dobrze robie ale nie zrouzmie tego nigdy...wlasnie w tym sek

Gość Paaweł wawa
Widze ze same kobiety sie odezwaly :) trudno sie spodziewac innej reakcji

Gość qwertrghfjxj
Sam będziesz żałował tego. Ja się juz dałam wpakować w romans z żonatym facetem więc wiem co mówię. Dałam się namówić, spróbowałam i wiem że nie powinnam i nie było warto....

Gość Paaweł wawa
Zeby bylo jasne, nie chce zeby odchodzila od meza i dzieci, chodzi o seks ona o tym wie i ja

Gość qwertrghfjxj
Wiesz co, jesteś beznadziejny, nie chce mi się z Tobą gadać :o

Gość Paaweł wawa
Ciekawe czy ty mowilas o sobie tak samo spotykajac sie z tym zonatym ?:)

Gość salamandrrra
Zeby bylo jasne, nie chce zeby odchodzila od meza i dzieci, chodzi o seks ona o tym wie i ja no wlasnie ja mam opory - nie przed seksem tylko przed tym ze ona ma meza, rodzine... GRATULUJĘ POKRĘTNEJ KONSTRUKCJI PSYCHICZNEJ :O

Gość Paaweł wawa
oj juz nie czepiaj sie kochana...

Gość salamandrrra
a czego KONKRETNIE mam się nie czepiać kochany? :P Tego, że masz ochotę na dupę bez związku? Czy tego,że bardziej cię powstrzymuje obecność męża, którego najprawdopodobniej nie znasz niż uczucia laski którą chcesz przelecieć? A może jeszcze czego innego?

Gość a ja ci powiem że
Żaden NORMALNY facet, mający jakiekolwiek zasady nie wpakuje się w taki układ i już.

Gość Paaweł wawa
a co niedzwiedziu nie masz okazji ?:)

Gość a ja ci powiem że
tez mi okazja :O

a to mało masz dup do rżnięcia wolnych? po co ci pakować się w sex z marudzącą , nieszczęśliwą mężatką? taaaaa jasne nie sypia z mężem - a co kamerki masz w ich sypialni?

Gość HEHEHAHAH
HEHEHE TO CI SIE TRAFILO JAK SLEPEJ KURZE ZIARNO GRATULUJE:-D CHLOPEI BIERZ BO NIC INNEGO CI SIE NIE TRAFI:D

Gość bezpruderyjnaa
Jesli oboje macie jasne zasady co do tego ukladu (czyli tylko sex + przyjazn) to czemu nie, spotykajcie sie :) Kazdemu sie cos od zycia nalezy, a krzywdy tym nikomu nie zrobicie.

Gość aaaaaaaaaaaanka33
,,Sprawa przedstawia się następująco: poznałem kobiete niewiele starszą od siebie (ona ma 34), ma meza z ktorym nie sypia od kilku lat, miedzy nimi wygaslo wszystko a zyja razem dla dzieci,ktore sa jeszcze mlode...No i wiadomo chodzi o seks, ona.......,,nie sypiaja ze soba tylko sie ruchaja:-)-chyba nie sprawdzales i nie wiesz w takie bzdury co ci gada, jak nie sypiaja to i nie mieszkaja ze soba!!! NAIWNY JESTES ZE W TO WIERZYSZ; ona stara baba chce sie zabawic z mloodym naiwnym chlopcem! noo i do tego maja mieszkanie na kredyt, i dwa pokoje i ona sypia z dziecmi;-) ALE TE CHOPY NAIWNE:-)