Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdradzilemmmm

zdradzilem swoja zone

Polecane posty

Gość całkowicie czarny kot
'to co z tego jak zwykle szarancza dewotek sie zleciala..swietoj**liwe" odsyłam do słownika; czasem warto wiedziec jakie znaczenie maja używane przez nas słowa

a tak na marginesie to ty chyba sam jesteś smarkaczem pisząc że tylko smarkule mają takie podejście do małżeństwa. A ta laska z którą się bzyknąłeś napewno sądzi że jesteś kiepski ha ha ha wiem coś o tym. Tylko faceci niedowartościowani i o niskim poczuciu wartości się tak zachowują jak ty dupku

Gość zwykla prowokacja
"odsyłam do słownika; czasem warto wiedziec jakie znaczenie maja używane przez nas słowa" nie rozumiesz po polsku.?.poszukaj tlumacza:P

Gość autorrrrrrrrrrrrr
spie..lił bo stchórzył

Gość całkowicie czarny kot
zwykla prowokacja - masz problem, bo używasz słów, których znaczenia nie znasz... użyłas słowa dewotka w tak dziwnym miejscu, ze najwyraźniej nie wiesz co to słowo znaczy...

Gość ajajaja
Po co właściwie jesteś ze swoją żoną , leciałeś na jej kasę ? Zdrada nie jest wpisana w związek , jeśli jesteś facetem z jajami to odejdź od swojej żony i idź do swojej kochanki , zdradzaj ją niech poczuje szmata jak to jest byc zdradzanym . A Tobie to niech każda kobieta z którą będziesz przyprawia rogi !!!

Gość zdrada wpisana w związek
to żeś chłopie wymyślił, jacy ludzie są twórczy gdy próbują się usprawiedliwić. Autor myślał że jak palnie taką tezę to wszyscy mu przyznają rację i pozbędzie się wyrzutów sumienia bo sądzę że je ma i po to założył ten temat, a tu proszę porażka, zdradziłeś a to coś najgorszego co można zrobić swojemu partnerowi i nie ma wytłumaczenia żeby jej nie ranić masz rację zatrzymaj to dla siebie ale osobiście żal mi babki:(

Gość wysmiewczyni
czy forum musz zasmiecac jacyc niewyzyci idioci? Niechce mi sie czytac takich bzdur od jakis prymitywow, koles poprostu sobie nie radzi w malzenstwie i szuka uciech na boku. Typowe dla mieczakow i pasozytow a na domiar zlego zeby usprawiedlisiwc swoja nieporadnosc i slabe umiejetnosci jako kochanka wypisuje wszystkim ze tak wszyscy robia. No coz nie wiem gdzie ty sie obracasz kolego ale w moim gronie nie wszyscy tak robia. A ci co robia to poprostu mieczaki sa, wiadomo w kazdej grupie spoleczniej trafiaja sie slabe jednostki. Najslabsze ogniwo. No i ty jestes to najslabsze ogniwo-odpadasz. Za jakis czas mam nadzieje ze odpadniesz z malzenstwa.

Gość ludzie ludzie
bedziecie starsi to wiele rzeczy zrozumiecie.Zdrady zdarzaja sie czesciej niz wam sie wydaje,ciekawe jak dlugo bedziecie sie karmic takim podejsciem do zycia,oby jak najdluzej.Gdyby kazdy zwiazek rozpadal sie po zdradzie istnialoby okolo 5% malzenstw

Gość ludzie ludzie
nie miało byc odkrycze:P

Gość mężowie zdradzają
żony i zonami innych mężów, czy można powiedzieć, że wszystko zostaje w rodzinie

Gość zdrada wpisana w związek
ale chyba mamy prawo potępiać zdradę, nie mam zamiaru powiedzięć kolesiowi, spoko stary nic się nie stało bo stało się i to bardzo źle!!!!

do ludzie ludzie, jesteś beznadziejny/a, twoje małżeństwo pewno też już jest wypalone, dlatego karmisz ludzi takimi bzdurnymi wypowiedziami, żaaaaaaaaaaaal

do szkoły matole, bo widać że twoja edukacja wymaga jeszcze wielu lat cięzkiej nauki, ale pewno to i tak nic ci nie da, skoro rodzice przekazali ci takie wartości