Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pluszkaa

Komu udalo sie szybko zajsc w ciaze??? Prosze

Polecane posty

Gość pluszkaa

Prosze napiszcie jak szybko udalo sie wam zajsc w ciaze,ile to to trawalo,ile sie staraliscie itd. Bardzo bym chciala wiedziec czy rzeczywiscie da sie ciaze planowac czy to raczej nie ma sensu.Prosze,to dla mnie wazne :*

Gość pisz pisz pisz
a z tym to rozniemi sie udało w pierwszym miesiacu a u innych troche trwa :)

no wlasnie ja jestem w szoku, bo udało mi sie za pierwszym razem, a dodatkowo tylko w jeden dzien kochalismy sie bez zabezpieczenia- było to pierwsz dzien z dni płondnych.. szok..

a mi z pierwszym dzieckiem poszlo raz dwa a z drugim juz cos nie wychodzi od kilku miesiecy tak wiec bywa roznie

Gość 2 cykl ciąża planowana

baderka czy to byl spontan czy tak dobrze znasz swoje cialo ze wiedzialas kiedy sie starac zeby sie udalo?

Gość Cholerka jasna
wy chcecie dzisiusia ok, ja przyklejam plastry bo nie chcę, od 3 lat przyklejam. W piątek odklejam zwykle ten 3 i w niedzielę rano nam @. A tu poniedziałek i nie ma... cud jakiś :(

luska u nas obie ciąże były zaplanowane... znam swój organizm, od jakiś 3 lat prowadzę obserwacje z pomiarem tempki i śluzu także nie było u nas żadnych niespodzianek :)

Gość miaaa...23
Ja też zaszłam w ciążę za pierwszym razem :)

Gość kawa z miodem
Wszystko sprowadza się do trzech spraw : - sprawność prokreacyjna partnera - sprawność prokreacyjna partnerki - ustalenie płodnych dni Przy zaburzeniach pkt1 i pkt2 potrzebna jest interwencja lekarza specjalisty. Ty możesz regulować i mieć wpływ na poczęcie w dni płdne. Poczytaj - bardzo dużo pożytecznych rad i wiadomości: http://npr.zlotemysli.pl/edwardstanislaw.php oraz http://plec-dziecka.zlotemysli.pl/edwardstanislaw.php pozdrawiam, powodzenia

Gość zmarzlinka
Do kawa z miodem -- DZIĘKUJE !!!

Nam sie udało za pierwszym razem,ale poroniłam,potem przez 8 miesięcy próbowaliśmy i nic,wkońcu odpuściłam i stało się:))))) Różnie to jest,dużo osob twierdzi,że im bardziej chcesz i sie stresujesz jak nie wychodzi,tym trudniej zajść,w moim przypadku się to sprawdziło. Przeszłam tyle badań,moj mąż też i wszystko było z nami super,a dziecka brak,dopiero jak przestałam o tym tak myśleć zachłannie i skupiłam się na czyms innym to się nam udało.

Gość martamaja
Dla mnie się udało zajśc w ciążę w 3 cyklu po odstawieniu tebletek hormonalnych, dokładnie tak jak zaplanowaliśmy z mężem :)

nam się udało w 1 cyklu starań, a właściwie jeszcze nie starań :P (konkretne starania miłąy się rozpocząć 2 miesiace później)był to drugi cykl potabletkowy. seks w 4 pierwsze dni cyklu, potem koniec z seksem (brak okazji, bo narzeczony w delegaci) i moje maleństwo kopie mnie teraz wesoło :) także pełen spontan i do tego podczas miesiaczki :)

Pierwsza ciaza ok.5-6 cykl druga ciaza pierwszy cykl niestety obumarla i trzecia ciaza tez pierwszy cykl:)