Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nasza okrasa

nasza klasa-dziekuje ze jestes

Polecane posty

Gość nasza okrasa

4 lata temu pewien debil obiecywal mi gwiazdy na niebie,mialo byc pieknie i cudownie,bylismy zareczeni,zakochani...i on na tydzien przed swietami bozego narodzenia zniknal,jak kamien w wode...dopiero od jego brata ktoremu wyplakalam oczy na rekawie blagajac o info o nim dowiedzialam sie ze on od 3 lat ma dziewczyne w innym miescie (gdzie studiowal). teraz zameldowal sie na naszej klasie i pokazuje zdjecia z ta swoja panienka z ktora najwidoczniej caly czas jest razem...teraz naucze skurwysyna zycia,pokaze mu jak to jest zniszczyc komus 3 lata zycia...dziekuje ci nasza klaso

Gość złyibrzydki
kill yourself

dzieki Nk dowiedzialam sie, iz imbecyl, ktory mnie oszukiwal i zdradzal, nie jest juz tym samym przystojniakiem co niegdys . przytyl ze 20 kilo :D dziekuje ci nasza klaso!

Gość lzatlzlet
He, he pisz na zalt@onet.eu moze pomozemy sobie nawzajem, troche popracujemy nad kontami naszych bylych? Jednak musisz mi na priva uwiarygodnic swoja historie

Gość nasza okrasa
heh,dzieki,ale w zaden skorumpowany sposob dzialac nie chce po prostu,bede sie troche bawic tym pajacem,az mi sie znudzi,na koniec bede zadreczac jego panne,dam jej troche do myslenia..czas zeby skurwysyn tez raz zaplacil swoje zalegle rachunki....zeby sie troche zycia nauczyl...uuu,zemsta bedzie slodka,3 lata mi zabral...ogolnei trzeba byc durniem zeby sie na naszej klasie zameldowac...i durni trzeba tepic!

Gość MAriusz BHP
może ta panna o niczym nie wiedziała?jak by wiedziała to by w tym nie trwała, pewnie oszukiwał was obie ale chuja ukarać trzeba za coś takiego

Gość lzatlzlet
jak ci zablokuje dostep to bedziesz zakladac kolejne konta?

Gość kakakakakakakaaaa
4 lata temu obiecywal Ci gwiazdke z nieba ale od 3 lat ma inna dziewczyne .To nie jest jej wina..........tlyko Jego,ze tak Ci naklamal, zareczyl sie z Toba i zniknal!!!! Jak mogl tak o sobie zniknac!!!!

Gość nasza okrasa
nie wiem jak to bylo wtedy mozliwe,ze ani ja ani ona o tej drugiej nie wiedzialysmy...manipulator i gracz pierwsza klasa...nigdy bym nie wpadla na pomysl,zeby komus dokuczac dla zabawy albo zeby sie wpieprzac w nie swoje zycie...ale dla niego zrobie wyjatek,bo dluuuugo potrzebowalam zeby sie po takiej dawce chamstwa i skurwysynstwa na nowo pozbierac.niestety,ale za takie bledy trzeba slono placic

Gość nasza okrasa
bede tak dlugo zakladac nowe konta,tak dlugo meczyc ja i jego az mi sie znudzi...to jest tylko i wylacznie moj kaprys...wiem ze ona nie jest winna - ale jak ma rozum to zrozumie ze to chuj i go rzuci,wiec paradoksalnie robie jej nie na zlosc ale daje ogromna pomoc,zeby po 5 latach malzenstwa i dwojce dzieci nie musiala ryczec po katach jak ja znowu w balona zrobi....taki gatunek faceta trzeba tepic i koniec

Gość kotopiess
znaczy 3 lata przed momentem zniknięcia miał nową laskę ? Ciagnął 2 zwiazki jednocześnie ? Ja ci powiem - pewnie jesteś wsciekła i masz wielką chęć zemsty, ale jak zaczniesz odstawiac jakies akcje, to potem bedzie ci strasznie wstyd. Na pewno powinnaś jego laske zostawic w spokoju - to nie jej wina. To jest sprawa miedzy nim a tobą. Ewentualnie możesz ją powiadomić, jak jej absztyfikant postepuje z kobietami - ze nie ma dosć jaj, zeby po ludzku zerwac, tylko znika z pola widzenia, zeby wiedziała, co to znaczy, jak jej sie cos takiego zdarzy. Ale nie drecz jej samej, bo ona na to nie zasłuzyła

Gość oneksa
ja TEZ CHCE ZEMSTY NA BYŁYM tylko nie wiem, jak jak. już zablokował dodawanie komentarzy :( choć nic nie wpisywałam :) Tchórz jakich mało!

Gość kotopiess
tak naprawdę jak próbujecie kogos dreczyć w ten sposób, to on zawsze moze maile, wiadomosci, komentarze wyrzucic bez czytania, a to wy sie nakręcacie i jeszcze bardziej wam siepodnosi cisnienie Z perspektywy czasu - najlepiej po prostu smiecia zapomnieć, to bedzie najlepsza kara. Bo wam wtedy nic nie można zarzucić - a on niech sie ze swoimi wyrzutami gryzie. Mój były zameldował się po 4 latach, pisząc, że nie moze sobie wybaczyć, ze tak i tak ze mną postąpił. No i trudno - niech sobie nie wybacza.

Gość lzatlzlet
a mi konto dlatego chcialem skorzystac z innego

Gość oneksa
a mój ni z stąd ni z zowąd przypomniał o sobie pisząc smsy z anonimowego numeru przypominając nasz związek pytając o mnie o taką jaką teraz jestem a za parę dni ujrzałam jego fotki z jakąś dziewczyną. Może gra na dwa fronty a może się mną bawi, w każdym razie zaburzył mój spokój, a lat ma 25 - dzieciak.

Gość anka33..............
myslenie o przeszlosci to objaw depresyjny, pomysl lepiej jak bedzie milo pomscic utracony czy zmarnowany czas, np, zrob sobie profil na nk, jako pan adam kowalski* i kokietuj laske twojego ex, ale tak by nie wpadl na to ze to ty!a tak serio to naprawde jest tupet u ludzi , jeden moj znajomy tez tam jest ktory wisi m i 6 tys zloty , jak napisalam mu e-maila , czy juz nazbieral kase to odpisal hujjj mi do tego,pustak....jakich malo tak jak twoj przypadek a co na to ta laska ktora zdradal z toba, wie o tym i dobrze je ze mial zmienniczke?