Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie chce byc niemila ale......

natretna kolezanka.

Polecane posty

Gość peniorki
jesteś pipa- prostaczka

Gość mam podobny problem
jestem facetem wiec nie bardzo moge byc pipa prostaczko

Gość mam podobny problem
przyszlas sprawdzic jak zareagowalem na twoj post? buahahahahaahah smiechem prostaku:D

Gość mam podobny problem
ojej :( peniorki chyba cie w nocy nie obraziłem??? :( ja tylko tak żartowałem, głupio bo głupio, ale wczoraj miałem ciężki dzień, po prostu nie byłem sobą.... Peniorki- najmocniej przepraszam :(

Gość OnlyTarget
Interesuje mnie pozycja spoleczna Polek w DE...czasy na zloty lancuszek i Audi juz mamy za soba,a jednak ...jednak cos z tych zamierzchlych przekonan pozostalo Jakie macie doswiadczenia?

Gość turkish ass
Nie znoszę Turków - osobiscie niczym mi nie zalezli ale po prostu denerwujace jest jak w obcym kraju zachowuja sie tak, ze ci ktorzy sa normalnie obywatelami, mieszka ja i pracuja uczciwie wieczorami boja sie wyjsc we wlasnym miescie. Przedstawialam juz wczesniej sytuacje, ze czesc z nich jest bez pozwolenia na pobyt i po prostu zyje z kradziezy, handlu narkotykami i prostytucji. Co jakis czas przylapuja jakiegos co probowal zenic sie dla papierow i mniej wiecej wlasnie tak to wyglada. Ogolnie sa strasznie uporczywi bo zaczepiaja na chama i wlasnie najczestsze pytania to "are you polish or russian or ukraina". W Polsce to jeszcze pikus, ale znajoma co jest w niemczech czyli DE to na kazdym kroku slyszy takie pytania. Po prostu od razu widac za kogo nas maja. Raz taki jeden na stacji na caly glos krzyczal za mna polskie przeklenstwa. Mile to nie było

Gość ssąca SONIA
привет!!! Ты откуда, как тебя зовут ? :)