Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anonimowyjuzek

Co o tym myslicie

Polecane posty

Gość anonimowyjuzek

Niedawno bylem z dziewczyna na imprezie. Dziewczyna mocno sie upila i zaczela sie kleic do innego goscia. Powiedziala mi wtedy ze mnie nie kocha i ze jest za mloda na staly zwiazek , ze chce sprobowac seksu z innymi facetami - w domysle z tym do ktorego sie kleila. Wyszedlem z impry. Nastepnego dnia przychodzi do mnie i mowi ze do niczego nie doszlo, ze byla pijana ze nie pamieta co mowila, mowi ze kocha , zarzeka sie na wszystkie swietosci ze sie nie puscila. Czy mozna byc tak upitym by nie wiedziec wogole co sie czyni? Myslicie ze mozna zaufac takiej osobie? Zalezy mi na niej ale czy to nie zdrada samego siebie bycie z taka osoba? Piszcie co sadzicie o tym wszystkim :]

Gość podniecony_ogierr
pomóż mi :classic_cool:

mozna sie tak upic i nie pamietac, co sie robilo czy mowilo. jesli ci na niej zalezy to probuj to pociagnac, ale jak nie za bardzo to olej ja, bo predzej czy pozniej bedziesz rogaczem pa

Gość anonimowyjuzek
bardziej mi chodzi o to czy bedac upitym mowimy rzeczy wbrew sobie? Czy uwazacie % za eliksir prawdy?

można się tak nawalić, że sie nie pamięta co sie mówiło, ale ja na twoim miejscu bym sobie na razie ta dziewczynę odpuściła...z tego co piszesz ona chce się wyszaleć i pewnie nie zrezygnuje z imprez na razie, a jak do tego lubi wypić to nie mozesz mieć pewności, że nie zrobi czegoś głupiego i nie puści się z innym (bedzie sie zarzekać ze do niczego nie doszło, ale skoro tak sie upija ze nic nie pamieta ???? to nie możesz miec tej pewności)

Gość belllla
chce wiedzieć co o mnie myślicie jaka jestem

Z mojego doświadczenia to właśnie osoby będące pod wpływem alkoholu mówią zawsze to co myślą i jak jest naprawdę...