Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ksiezniczkaaa83

obawiam sie ze to cos powaznego

Polecane posty

Gość ksiezniczkaaa83

Witam, chyba mam powody do zmartwien,wiem ze najlepiej isc do lekarza sprawdzic ale chwilowo czasu brak:( 16.08. byl pierwszy dzien @. we wrzesniu juz sie nie pojawil.( a powinien ok.13.09-14.09.) piersi bola juz od jakis 3-4 tygodni tak jak przed @. sa tez troche powiekszone. okolo 19.09. pojawilo sie troszke krwi a potem kilka dni ( z przerwami jedno lub dwudniowymi) brazowe plaminie i to wsyztsko. piersi sa bolace nadal jak przed @. test wyszedl pozytywnie. az tu 20 i 21.10 znowu brazowe plamienie a od srody 22.10 strasznie duzo krwi, jakby skrzepy krwi, i straszny bol w dole brzucha. krwawienie wystepuje az do dzis( tj. 27.10). jak na @ to zbyt dlugo zwykle trwa to u mnie ok.5 dni. a piersu nadal bola jak p[rzed @. wiem ze moe to byc niebezpieczne, wiem ze trzeba do lekarza a nie szukac pomocy tu,ale jak juz pisalam na razie czasu brak niestety:( wiec moze ktos cokolwiek powiedziec na ten temat? bede wdzieczna..

Gość ttttttaaaaakkkk
naturalne poronienie?

Gość ksiezniczkaaa83
czemu to krwawienie jest takie dlugie i bolesne:(

Gość kobietooooo
Ty tak krwawisz przy jednoczesnym stwierdzeniu ze to ciaza i BRAK CI CZASU na pojscie do lekarza????????!!!!!!!!!!!!!!! Boże drogi!!!!!!!!!!!! a na ostry dyzur to nie łaska pojsc?!!!!!! OMG :O:O:O żal.....................

Gość looooll
ale czas na siedzenie przed kompem znalazla :O

Gość ksiezniczkaaa83
przed kompem sie pracuje niestety

Gość looooll
dziewczyno..to co jest dla ciebie wazniejsze? praca czy zdrowie?

Gość ksiezniczkaaa83
wiadomo ze zdrowie...

Gość poroniłaś pewnie
poroniłaś pewnie

Gość kobietooooo
a jak jestes taka zapracowana caly dzien...to przeciez mozesz wieczorem pojsc na izbe przyjec, ostry dyzur. Nie wiem jak mozna takie sprawy lekcewazyc???? to Twoje zdrowie i zycie...a moze nie tylko Twoje...

Gość ksiezniczkaaa83
za duzo wszystkiegho spadlo na glowe na raz. ale dzieki za wszystkie odpowiedzi.

Gość kobietooooo
moze i tak ..... ale czasem trzeba pomyslec wlasnie o sobie :) zycze powodzenia.

Gość ksiezniczkaaa83
nie dziekuje. macie racje,, i sama jestem na siebie wsciekla ze ciagle mysle o pracy i o wszytskim dookola a nie o sobie..i wlasnie moze nie tylko.czas to zmienic

Gość ja sie znam
lekarz musi cię zbadać czy nie zostało cos w środku i usg trzeba zrobić czy to nie była pęknieta ciaża pozamaciczna, chyba nie chcesz w przyszlości mieć problemów z poczeciem dziecka, to nie są sprawy które mozna lekceważyc.

Gość kkkkkkkkk
jak test był pozytywny, to raczej była to ciaża, a przy takim przebiegu krwawienia - poronienie Jak juz ta ciaża taka mało istotna dla ciebie była, to przynajmniej zatroszcz się teraz o siebie, idź do lekarza i niech popatrzy, czy wszystko sie oczyściło. Nigdy nie ma tak, zeby sie nie m iało czasu kompletnie. Na drugi raz sobie zapamietaj, że krwawienie w ciąży nigdy nie oznacza niczego dobrego i jak chcesz ją uratować, to od razu sieidzie do lekarza