Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ruchliwy bobas

ruchliwy bobas w brzuszku

Polecane posty

Gość ruchliwy bobas

Moja pani ginekolog na ostatniej wizycie dała kartę ruchów płodu i kazała zaznacza w czasie od 9 do 21 o której godzinie odczułam dziesiąty ruch. Wszystko super ale mój bobasek wykonuje te 10 ruchów już do godziny 9.30, góra 10, czy to naormalne :D ? cieszę się że moje maleństwo sobie bryka ale w ciągu dnia i nocy bryka...ciągle :) Jestem mamą po raz pierwszy i chciałabym się zapytać czy wasze szkraby też tak rozrabiają? Nie wiem co mam myśleć poprostu :)

Gość a nie prosciej zrobic test
moj tez tak skacze bez wzgledu na pore wiec to chyba normalne, z tym ze ja pierwsze slysze o takiej karcie nigdy takiej nie mialam :D

Gość moj tez
wykonywal 10 ruchow do 9.30

Gość kasiula 29
Moj bobas jest rownie ruchliwy jak i Wasz. Ostatnio z piatku na sobote kopal mnie cala(!!!) noc...doslownie!!!Byc moze powodem tych nieprzerwanych ruchow bylo moje zdenerwowanie ale ogolnie tez bardzo czesto i mocno bryka w moim brzuszku. Jednak wole aby dzidzia duzo sie ruszala niz wcale lub bardzo malo. To moje drugie dziecko i myslalam,ze moj pierwszy syn byl tak bardzo ruchliwy ale ten pobil juz 1000 razy swojego brata w kopaniu mamy od srodka ;)))

Gość ruchliwy bobas
hehe no też wplę żeby mnie kopał niż mam się martwić, że się nie rusza, ale wiem, że znajome tak wyczekiwały aż ich dzieciątka dadzą o sobie znać w ciągu dnia a ja wyczekuję, aż na chwileczke przestanie żebym mogła np. zasnąć :D